3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Descobreix Albi i el Tarn

Descobreix Albi i el Tarn

  • Consulta les sortides
  • Promoviatges - Barcelona
895€
EXHAURIT
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa:
DIA 1
Punts d'origen ¿ Mazamet ¿ Albi
Sortida a primera hora del matí dels nostres punts de recollida definits en direcció a la Frontera amb França. Arribada a Mazamet, població situada a peus de la Muntanya Negra, i dinar. Després, sortirem en mini bus cap a Hautpoul, bressol històric de Mazamet. Ubicada sobre un promontori rocós, aquí trobarem restes de fortificacions d'aquest antic refugi càtar i bastió protestant. Tindrem temps per gaudir de les vistes dels seus miradors i de la seva passarel·la de 140 m de llarg sobre el riu Arnette. Des de les roques de la Verge o des de les terrasses de l'antic castell podrem apreciar vistes excepcionals de la vall d'Arnette i de Mazamet. A l'hora convinguda, continuarem el nostre recorregut cap a Albi, ciutat natal d'Henri de Toulouse-Lautrec. Arribada a l'Hotel d'Orléans 3* o similar. Sopar i allotjament.
DIA 2
Albi
Esmorzar a l'hotel. Avui visitarem la bonica ciutat d'Albi. Coneguda amb el nom de la ciutat vermella gràcies al color dels seus edificis, va ser declarada Patrimoni de la Humanitat l'any 2010. Començarem la nostra visita de la ciutat Episcopal, de la qual destaquem especialment, entre el conjunt de cases baixes amb entramats de fusta, la catedral de Santa Cecília. Aquesta va ser construïda entre els anys 1282 i 1480 com a mostra del poder de l'Església Catòlica davant l'heretgia càtara. Aquesta catedral-fortalesa, obra mestra del gòtic meridional, és gairebé tan austera per fora com recarregada en el seu interior. Els frescos renaixentistes que decoren la seva cúpula són una visita imprescindible per als amants de l'art. Continuarem el nostre recorregut guiat pel Vell Albi, una visita que ens permetrà descobrir el centre històric de la ciutat i el seu ric patrimoni a través dels seus barris i edificis: el Pont Vell, la Collégiale i el Claustre de Sant Salvi i les seves cases medievals. Dinar. A la tarda, podrem visitar el museu Toulouse-Lautrec, amb més de 1.000 obres del geni postimpressionista, entre les quals es troben els seus retrats o els cartells del Moulin Rouge. El museu es troba dins del Palau de la Berbie, el qual pot presumir de ser un dels més antics de França. Els seus jardins, gairebé literalment penjats damunt del riu Tarn, són una autèntica bellesa. Temps lliure per poder gaudir de tots els racons de la ciutat. Sopar i allotjament a l'hotel.
DIA 3
Albi ¿ Sidobre ¿ Castres ¿ Albi
Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora cap a Sidobre, massís de granit únic a Europa amb enormes roques amb formes estranyes que expliquen les llegendes d'aquesta terra de pedra i aigua. Algunes roques pesen prop de 900 tones i es troben miraculosament penjades en equilibri a més de 7 metres d'alçada. La nostra visita guiada ens permetrà conèixer aquest jaciment geològic considerat un dels més excepcionals d'Europa. Descobrirem els secrets de la Peyro Clabado, la llegenda de la Roc de l'Oie, el camí dels immortals junt a la Maison de Sidobre i el llac de Merle. Continuació cap a Castres, la Petita Venècia del Llenguadoc. Dinar. Després, realitzarem la visita guiada d'aquesta ciutat que captiva a primera vista. Destaquem el centre històric, els palauets del Renaixement, la plaça Jean-Jaurès, el Palau Episcopal i els seus jardins d'estil francès dissenyats per André La Notre. Son emblema de la ciutat les cases sobre el riu Agout, amb les seves acolorides façanes amb entramats de fusta al llarg del riu que al segle XVII eren les cases de teixidors, bugaders, adobers i pergamistes que treballaven la llana, el cuir i el paper. Temps lliure per gaudir de la població, les seves típiques botigues i/o les terrasses sobre el riu. A l'hora convinguda, retorn a Albi. Sopar i allotjament a l'hotel.
DIA 4
Albi ¿ Castelnau-de-Montmiral ¿ Puycelsy ¿ Cordes-sur-ciel ¿ Albi
Esmorzar a l'hotel. Avui visitarem els pintorescs pobles medievals de la regió del Tarn i els plàcids turons de les vinyes de Gaillac. Començarem amb la visita de Castelnau-de-Montmiral, poble medieval considerat un dels més bells de França. L'encant típic de les seves façanes, la seva plaça arquejada i la seva picota són testimonis d'una història i patrimoni que segueixen molt presents. Raymond VII, compte de Toulouse, va fer construir aquesta bastida al segle XIII per compensar la destrucció causada per la creuada contra els albigesos. Seguirem la nostra ruta a Puycelsi, inclosa també a la llista de Les plus beaux villages de France. La població es va crear al voltant d'un antic monestir benedictí del que avui només queda la imponent església, dedicada a Saint-Corneille. Destaquem les belles cases del segle XV de pedra, totxo, entramats de fusta i voladissos. Dinar en ruta. Continuarem el nostre recorregut cap a Cordes-sur-ciel, una meravella medieval situada damunt d'un turó. Visitarem aquesta joia del segle VII, extraordinàriament ben conservada i envoltada de quatre muralles que protegeixen els estrets carrers de la vila. Considerada la joia de les Bastides d'Occitània, va ser creada al 1222 i encara conserva el seu aspecte de ciutat inexpugnable que sembla navegar damunt els núvols. Finalitzarem les nostres visites en un típic celler de la zona i degustació del seu vi. Retorn a Albi. Sopar i allotjament a l'hotel.
DIA 5
Albi ¿ Museu del Canal du Midi ¿ Saint Ferréol ¿ Punts d'origen
Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del mati en direcció a Revel. Arribada a Le Reservoir, àrea de descobriment del Canal du Midi, i visita d'aquest Museu dedicat al descobriment d'aquesta obra excepcional declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Coneixerem el titànic projecte del seu dissenyador, Pierre Paul Riquet, a través d'una presentació a mida real de la història del canal, les estructures d'enginyeria i el seu enginyós sistema de proveïment. Completarem la visita amb la Galeria del Robinets, al cor del dic. Podrem gaudir també del bell parc situat just davant del Museu, amb un salt d'aigua de 20 m d'alçada. Trasllat al llac de Sant Ferréol i dinar. A l'hora convinguda retorn als nostres punts d'origen. Fi del viatge i dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Consulta les sortides

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inlclosos:
Autocar de llarg recorregut
Assegurança bàsica
Pensió completa amb beguda als àpats
Visites definides a l'itinerari
Acompanyant de Promoviatges
Allotjament
Serveis No inclosos:
Esmorzar del primer dia
Extres de caràcter personal i propines
Serveis no esmentats com a inclosos

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX