COMPARTEIX

Arriba la 31a edició del Festival de música, innovació i creativitat que com cada any, convertirà Barcelona en l’epicentre de la música electrònica i la innovació a escala global. Els pròxims 13, 14 i 15 de juny, Sónar tornarà a la Fira Montjuïc i Fira Gran Via amb un programa en el qual hi conviuen figures pioneres de la cultura electrònica amb artistes que estan traçant el present de la música i els sons del futur. En total, es reuniran més de 350 artistes i 150.000 assistents entre els programes de Sónar de Dia, Sónar de Nit, Sónar+D i OFFSónar. Hi haurà més de 200 shows, DJ sets, projectes i activitats, amb artistes, tecnòlegs, científics i especialistes en múltiples disciplines de les indústries creatives procedents de més de 30 països. 

Sónar celebrarà l’enorme diversificació de gèneres i subgèneres de la música electrònica del nostre temps: des de l’ambient més contemplatiu al drum’n’bass més eufòric, del happy hardcore al post-punk, el black metal i fins i tot el post-club i el memecore. Per fer-ho, convidarà a les figures més grans del techno en l’actualitat com el duet francès Air -que interpretaran en directe i per primer cop al complet el seu aclamat àlbum de debut Moon Safari- o d’altres estrelles com la influent cantant i compositora de disco, house, pop i r&b britànica Jessie Ware, el raper californià Vince Staples i el DJ haitià-canadenc Kaytranada, un dels grans productors contemporanis d’electrònica, que arribarà a Sónar amb el seu nou àlbum acabat d’estrenar, entre molts altres grans artistes. 

Els capvespres de Sónar de Dia estaran encapçalats per tres grans icones de l’escena electrònica francesa a l’escenari SonarVillage by Estrella Damm amb els artistes Folamour,  Laurent Garnier i la llegendària Kittin. Mentre que, Sónar de Nit reunirà un altre trio de noms, en aquest cas de l’escena house de Nova York. El conformen el pioner DJ, productor i remesclador Danny Tenaglia, els germans The Martinez Brothers i un altre pioner com Kerri Chandler. A més a més, Sónar serà també la casa comuna de festes hiperlocals, moltes d’elles decididament queer o feministes, que amplien els límits de la diversió i que representen a microescenes de tot el planeta.

Sónar també obrirà la porta a totes aquelles persones que vulguin conèixer més sobre la IA i aprendre a utilitzar-la amb la programació de Sónar+D. Una trobada d’innovació i creativitat digital que s’expandeix per tot el recinte de Sónar de Dia. Amb un enfocament multidisciplinari, la seva programació convida artistes, creatius, músics, cineastes, dissenyadors, programadors i tots els professionals de les indústries creatives a descobrir i debatre sobre les tendències i eines que modelen el futur de la nostra societat.

Aquests darrers anys, Sónar+D s’ha consolidat com a punt de trobada essencial per a professionals i entusiastes que busquen conèixer les darreres innovacions en la indústria en un context participatiu, col·laboratiu i inspirador.

Afanya’t i aconsegueix ja el teu passi exclusiu! T’ho perdràs?


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES