POLÍTICA DE PRIVACITAT DEL TRESC

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

CLUB CATALÀ DE CULTURA, S.L.

B64175235

Adreça: Carrer Perú 186, 08020 BARCELONA

 

Correu electrònic: info@tresc.cat

CLUB CATALÀ DE CULTURA, S.L., en endavant TRESC, com a responsable del tractament, de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril del 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals, i per la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), l’informa que té implementades les mesures de seguretat necessàries, tant tècniques com organitzatives, per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.

FINALITAT I LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT

TRESC l’informa que serà el responsable del tractament de les dades personals i de la informació que ens faciliti en emplenar qualsevol formulari electrònic disponible a la web, amb la finalitat de poder gestionar la petició sol·licitada per vostè com a usuari.

TRESC també l’informa que si vostè efectua una compra d’algun producte ofert pel TRESC mitjançant webs d’operadors de ticketing aliens com per exemple de teatres, sales de concerts i d’altres promotors culturals en què l’usuari s’identifiqui com a soci del TRESC per accedir als avantatges del carnet, el TRESC podrà accedir a les seves dades de compra per tal d’oferir-li qualsevol servei o gestió afegida que es pugui derivar de la transacció.

Així mateix i, d’acord amb el que estableix l'article 21 de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, sol·licitem el seu consentiment exprés per enviar-li butlletins electrònics, així com publicitat o promocions de productes, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònic o postal. L’informem que podrà donar-se de baixa d'aquestes comunicacions en qualsevol moment mitjançant remissió de la seva petició al correu electrònic: info@tresc.cat.

Emplenant i enviant els corresponents formularis d'aquesta pàgina web, l'usuari accepta i autoritza al fet que les seves dades personals siguin objecte de tractament per part de TRESC. En cas que vostè inclogui en els formularis d'aquesta pàgina web dades de caràcter personal, el TRESC haurà d'obtenir el seu consentiment i informar-lo de tots els continguts esmentats en els paràgrafs anteriors amb caràcter previ a la seva inclusió.

DRETS DELS USUARIS

El TRESC informa a l'usuari que podrà exercir gratuïtament els següents drets:

  • revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials
  • dret d’accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades o oposició al seu tractament
  • dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent

L'usuari podrà exercir aquests drets, mitjançant un escrit, en què indica la sol·licitud, nom i cognoms i correu electrònic. Aquesta informació s’enviarà per correu postal a l’adreça de la capçalera, o bé a través d'un correu electrònic a info@tresc.cat .

CESSIÓ I CONSERVACIÓ DE DADES

El TRESC informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals NO seran cedides en cap cas a terceres companyies, i que sempre que es fes algun tipus de cessió de dades personals, de manera prèvia, es sol·licitaria el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels titulars.

El TRESC informa als usuaris que les dades personals es conservaran mentre existeixi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament i quan ja no siguin necessàries per a tal finalitat, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total d’aquestes.

CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT

El TRESC es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials.

LEGISLACIÓ

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d'interpretació dels termes que conformen aquesta Política de Privacitat, així com de qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present web, serà la legislació i jurisdicció espanyola a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Barcelona.