3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Descobreix les Dolomites i Friül

Descobreix les Dolomites i Friül

  • Sortides el 11/08 i 29/09
  • Promoviatges - Barcelona
DES DE
2810€
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Programa:

Dia 1
Barcelona - Vall di Fassa

Presentació als taulells de facturació de la companyia Vueling de la T1 de l'aeroport de Barcelona per sortir en el vol VY6400 de les 07.00 hores a Venècia. Recollida d'equipatges i sortida en autocar cap a la regió del Trentino. La primera parada serà a Alleghe, bonica població al peu del Monte Civetta i a la riba del llac del mateix nom. Dinar en un restaurant. Continuarem cap al pas de Fedaia, a 2.054 metres, des d'on tindrem unes vistes espectaculars de la glacera i muntanya de la Marmolada, la més alta de les Dolomites. S'anomena Dolomites a una ampla zona de muntanyes calcàries situades als Alps Orientals, a la frontera d'Itàlia amb Àustria. En realitat, és un conjunt de grans massissos aïllats, separats per profundes valls i enllaçades per ports de muntanya. Els petits pobles vorejats de bosc, els prats verds, els llacs cristal·lins i els pics calcaris fan de les Dolomites un dels millors paisatges alpins. Al capvespre, arribarem al GH Hotel Monzoni 3* o similar. Instal·lació, sopar i allotjament.

Dia 2
Vall di Fassa - Alpe di Siusi - Bolzano-Carezza - Vall di Fassa

Esmorzar a l'hotel. Aquest matí, anirem a Ortisei, i amb telefèric pujarem a Alpe di Siusi, el prat alpí d'alta muntanya més gran d'Europa. Les vistes d'aquest prat de 57 kilòmetres quadrats i els pics escarpats com a teló de fons, fan que sigui una de les imatges més fotografiades de les Dolomites. Gaudirem de temps per fer una suau caminada abans de tornar a Ortisei. Continuarem amb el nostre autocar cap a Bolzano, la capital de l'Alto Adigio. Històrica població del Tirol del Sud, en els seus carrers es respira tant la cultura italiana com l'alemanya. Visitarem el seu centre medieval, passejarem per les seves porxades i coneixerem la seva catedral. Dinar en un restaurant. A la tarda, arribarem a Carezza, preciós llac d'aigües maragdes on, per un fàcil sender, podrem donar-li la volta i fotografiar-lo des de tots els costats. Retorn a Valle di Fassa. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 3
Vall di Fassa - Cinque Torri - Misurina - Cortina d'Ampezzo - Vall di Fassa

Esmorzar a l'hotel. Al matí, anirem fins al mític pas de Falzarego per arribar al punt on amb telefèric pujarem fins a les Cinc Torres. Aquest cims són uns dels més emblemàtics de les Dolomites. Es tracta de cinc agulles de roca a 2.000 metres d'alçada fins on podrem arribar caminant còmodament. Prop d'aquestes formacions es poden veure les antigues trinxeres i túnels, testimoni de les batalles entre l'exèrcit italià i l'austro-hongarès durant la Primera Guerra Mundial. En acabar, anirem a Misurina, població a les vores del llac amb vistes espectaculars a las ¿Tre Cimes di Lavaredo¿. Dinar en un restaurant. A la tarda, pararem a Cortina d'Ampezzo, seu dels Jocs Olímpics d'Hivern del 1956, que ho tornarà a ser el 2026. Des de sempre, ha estat un paradís per esquiadors i escaladors. Els seus carrers ens ofereixen un ambient glamurós, amb comerços de gran firmes de moda italiana. Retorn a Vall di Fassa. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 4
Vall di Fassa - Brunico - Llac de Braies - Udine

Esmorzar a l'hotel. Deixarem la Vall di Fassa en direcció a Passo de Pordoi, un dels mítics passos que cada any els ciclistes recorren durant el Giro d'Itàlia. Passarem per Arabba i arribarem a Brunico, cor de la vall de Pusteria. Aquesta població d'arrels alemanyes conserva part del seu traçat medieval i castell defensiu. Disposarem de temps per passejar pels seus carrers i, en acabar, continuarem cap el Llac de Braies. Aquest llac és considerat el més bonic de les Dolomites. Les seves aigües turquesa fan de mirall a la paret rocosa de la Croda del Becco, una imatge de postal. Gaudirem d'aquest entorn privilegiat. Dinar en un restaurant. A la tarda, la nostra ruta ens portarà a Dobbiaco, des d'on podrem veure la cara nord de les ¿Tre Cime di Lavaredo¿ i fer les últimes fotos de les Dolomites. Continuarem cap a la històrica regió de Friule, frontera amb Àustria i Eslovènia. La seva situació geogràfica ha fet que sigui terra de pas de diferents cultures centreeuropees cap al mar Adriàtic, deixant un llegat històric inigualable. Arribada a Udine. Instal·lació a l'Hotel Friuli 3* o similar. Sopar i allotjament.

Dia 5
Udine - Splimbergo - Udine
Esmorzar a l'hotel. Al matí, anirem a Spilimbergo, ciutat medieval famosa per la seva escola de mosaics on s'han format prestigiosos artesans que han exportat aquest art arreu del món. Visitarem aquesta escola i recorrerem els carrers i edificis més emblemàtics de la ciutat com a Piazza del Duomo, el Castell i Palau Pintat i la Torre Occidental. Dinar en un restaurant. A la tarda, tornarem a Udine per fer la visita guiada. La ciutat va ser bressol de Giovanbattista Tiepolo, mestre de l'art venecià del segle XVIII. Visitarem el Palau del Patriarcat i els seus grans salons, amb pintures al fresc d'aquest artista local. Continuarem passejant per les seves places i llotges més importants, com la Piazza Liberta, considerada la més bonica d'Itàlia. Pujarem al turó del Castell per gaudir de les vistes i visitar Santa Maria in Castello, l'església més antiga de la ciutat. En acabar, gaudirem de temps lliure per recórrer altres racons d'Udine. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 6
Udine - Cividale  Collio - Gorizia - Trieste

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Cividale, població amb encant declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Va ser el primer Ducat Llombard a Itàlia. D'origen romà, conserva tresors bizantins, medievals i centreeuropeus. Cada any, es celebra la Mittelfest, festival musical i literari amb participació de països de l'Europa central. Visitarem el seu casc antic i el famós Pont del Diable sobre el riu Natisone. La llegenda ens explica que va ser el propi diable qui va construir el pont. En acabar, en autocar, travessarem camps de vinyes fins arribar a un celler local. Visita i dinar. A la tarda, coneixerem Gorizia, curiosa ciutat que va patir sagnants batalles durant la Primera i Segona Guerra Mundial. En acabar aquesta última guerra, va quedar dividida en dos, de tal manera que alguns barris de l'est van passar a ser part de l'antiga Iugoslàvia. Visitarem la seva catedral, la imponent església barroca de San Ignasi i l'exterior del seu Castell. Continuació a Trieste. Instal·lació a l'Hotel NH Trieste 4* o similar. Sopar i allotjament.


Dia 7
Trieste

Esmorzar a l'hotel. Avui, dedicarem el dia a conèixer aquesta ciutat anomenada ¿la ciutat d'Itàlia menys italiana" pel seu passat històric. En els seus carrers trobem palaus d'estil Vienès, arquitectura neoclàssica i cafès centenaris. Ciutat elegant i discreta, la seva laça de la Unitat és la més gran d'Europa oberta al mar. Durant la visita, veurem els racons més importants de la ciutat. Dinar en un restaurant. A la tarda, visitarem el Castell de Miramare, construït al turó de Grignano amb privilegiades vistes al mar i envoltat de jardins. Va ser la residència de l'Arxiduc Maximilià d'Àustria qui va viure durant 4 anys amb la seva dona Charlotte de Bèlgica. Actualment, és un museu on admirarem el mobiliari, pintures i porcellanes del segle XIX. També passejarem pels seus elegants jardins. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament.


Dia 8
Trieste - Aquilea - Palmanova - Barcelona

Esmorzar a l'hotel. Aquest matí, coneixerem la ciutat d'Aquilea, Patrimoni de la Humanitat des de l'any 1998 per la seva importància arqueològica i pels seus mosaics de l'època roma i paleocristiana. Els més importants es troben a l'interior de la basílica de Santa Maria Assunta. En acabar, marxarem a Palmanova, la ciutat fortalesa més perfecte del món. L'arquitecte Vicenzo Scamossi va dissenyar una ciutat en forma de polígon de nou costats amb nou portes. Tres anells fortificats amb murs i baluards acaben de donar el caràcter defensiu de la ciutat, una gran fortalesa habitada a prova de qualsevol enemic. Temps per conèixer la ciutat. Dinar en un restaurant. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport. Sortida en el vol VY6405 de les 22.45 hores. Arribada a l'aeroport de Barcelona a les 00.00 hores. Recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis.
Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Sortides el 11/08 i 29/09

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TRESC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllets d'avió en classe turista
Pensió completa durant tot el viatge
Allotjament als hotels definits a l'itinerari
Visites definides com a incloses
Acompanyant de Promoviatges
Assegurança bàsica d'assistència en viatge


Serveis no inclosos:
Sopar de l'últim dia
Begudes als àpats
Propines
Extres de caràcter personal
Qualsevol altre servei no mencionat com a inclòs
Taxes aèries 55€

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dg.
11
ag.
Descobreix les Dolomites i Friül
Promoviatges
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Descobreix les Dolomites i Friül
Promoviatges - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

dg.
29
set.
Descobreix les Dolomites i Friül
Promoviatges
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Descobreix les Dolomites i Friül
Promoviatges - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX