3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Ciutats Imperials: Viena, Praga i Budapest

Ciutats Imperials: Viena, Praga i Budapest

  • Consulta les sortides
  • Promoviatges - Barcelona
DES DE
2190€
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Programa:

DIA 1
Punts d'origen - Barcelona - Viena

Recollida amb el nostre autocar des dels punts d'origen definits per traslladar-nos a l'aeroport de Barcelona. Presentació als mostradors d'Austrian Airlines de la terminal T1 de l'aeroport de Barcelona a les 08.00 hores per agafar el vol OS392 a les 10.05 hores. Arribada prevista a Viena 12.15 hores. Recollida d'equipatges. Dinar en un restaurant. A la tarda, visitarem el Palau Schönbrunn. Construït al segle XVII, va ser l'enorme residència d'estiu que utilitzava la família imperial. Les habitacions, decorades amb estil rococó, criden l'atenció per la seva sumptuositat, com és el cas dels salons oficials, o per la senzillesa de les dependències que van pertànyer a Franz Joseph i l'emperadriu Elisabeth (Sissí). També coneixerem: la gran galeria, utilitzada per les celebracions de banquets imperials, el saló xinès circular, el saló de l'esmorzar o el saló xinès blau. En acabar, farem un recorregut panoràmic per l`avinguda Ring , amb els exteriors de l'Òpera, el Parlament, el Teatre Nacional, la Biblioteca Nacional, la ribera del Danubi i el Parc Prater, famós per la seva sínia gegant. Aquesta avinguda circular que envolta el centre de Viena, acull gran part de les obres arquitectòniques més significatives de la ciutat. A l'hora convinguda, trasllat a l'Hotel Arcotel Wimberger 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.
Nota: la sortida del 23 de març s'allotjarà a l'Austria Trend Parkhotel 4* i la del 10 d'agost a l'Arcotel Kaierwasser.

DIA 2
Viena
Esmorzar a l'hotel. Avui dedicarem el dia a la capital imperial d'Àustria. En la nostra visita gaudirem dels carrerons del casc antic. Podrem admirar entre altres, l'exterior de la catedral de Sant Esteve, un dels símbols de la ciutat i la construcció gòtica més important d'Àustria. Passarem pel davant de la famosa Columna de la Pesta. Veurem els aparadors d' alguns dels comerços més emblemàtics de la ciutat com la botiga de barrets Mühlbauer o el famós Cafè Hawelka. També podem admirar els patis del Palau Imperial (Hofburg). Dinar en un restaurant. A la tarda, juntament amb la guia de Promoviatges passejarem per acabar de descobrir els tresors d'aquesta ciutat. A l'hora convinguda, trasllat a Grinzing per gaudir d'un sopar en un típic Heuriger, una acollidora taverna austríaca que pertany a un petit celler on encara es fan el seu propi vi. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel.

DIA 3
Viena - Budapest

Esmorzar a l'hotel. Aquest matí sortirem en direcció a Budapest, la capital d'Hongria. Arribada i dinar en un restaurant. En acabar, iniciarem la visita d'aquesta ciutat imperial. El Danubi, font d'inspiració per nombrosos artistes, separa amb la seva immensitat Buda i Pest, dos grans ciutats que avui s'uneixen per formar una de les capitals europees de major importància. Començarem amb la visita de la part baixa de la ciutat, Pest. Coneixerem l'elegant avinguda Andrassy i visitarem la monumental i imponent Plaça dels Herois. Dins del parc de la ciutat trobarem el Castell de Vajdahunyad. Visitarem el seu pati interior on podrem contemplar els diferents estils arquitectònics d'Hongria en un sol edifici. Completarem la nostra visita amb l'exterior de l'Òpera i la basílica de Sant Esteve, l'edifici religiós més gran del país. Es diu que la basílica pot albergar al seu interior més de 8.500 persones. A l'hora convinguda, trasllat al Hampton Budapest 3* superior o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.
Nota: la sortida del 22 de juny s'allotjarà a l'Hotel Lion's Garden Budapest 4*.

DIA 4
Budapest

Esmorzar a l'hotel. Avui continuarem amb la visita d'aquesta ciutat anomenada ¿La Perla del Danubi". Dedicarem el mati a Buda, la part alta de la ciutat. Gaudirem de la visita del barri del Castell i dels monuments més interessants de la ciutat. Destaquem el Bastió dels Pescadors, monument als defensors del país, i l'Església de Mathias, una de les més belles de l'arquitectura eclèctica d'Hongria. Des del mirador de la Ciutadella defensiva gaudirem d'una excel·lent vista de la ciutat baixa i del Danubi. Dinar en un restaurant. A la tarda, creuarem el bonic Pont de les Cadenes que uneix les dues ciutats per visitar el Parlament de Budapest, símbol de la capital hongaresa. Aquest edifici d'estil neogòtic es un dels més bells del món i va representar al seu moment, i continua representant, la sobirania del poble hongarès. Durant el nostre recorregut coneixerem l'Escala Principal, el Gran Saló i la seva magnífica cúpula, la Sagrada Corona de Sant Esteve i les joies de la Corona Hongaresa, etc. A l'hora convinguda, trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.
Opcional: Passeig amb vaixell pel Danubi d'una hora de durada. Passeig en vaixell de nord a sud passant pels ponts més emblemàtics de la ciutat que ens permetrà veure els edificis més espectacular de la ciutat, tant de la zona de Buda com la de Pest. El Parlament, l'hotel Géllert, el Castell de Buda, el Bastió dels Pescadors, etc¿ 25€ per persona.


DIA 5
Budapest - Bratislava - Praga

Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora cap a Bratislava, capital de la República Eslovaca. La seva situació, a la riba del Danubi i als peus del seu castell, li dona un caire romàntic. A peu visitarem el centre històric. Travessarem la porta de Sant Miquel, antiga entrada de la fortificació medieval, i recorrerem els carrers monumentals i comercials de la ciutat on destaca la catedral de Sant Martí, l'antic ajuntament i l'edifici de l'Òpera. Dinar en un restaurant. A la tarda, continuarem el nostre viatge cap a Praga. Arribada a Praga, ciutat de somni, d'estrets i medievals carrerons, torres daurades i segles d'història i llegenda. Travessada pel riu Moldava, la ciutat està farcida de ponts que uneixen el barri de Hradcany, més conegut pel ¿barri del castell" i barri vell Arribada. Sopar i allotjament a l'Hotel Royal Prague 4* o similar.

DIA 6
Viena - Praga
Esmorzar a l'hotel. Avui començarem a visita Praga . Caminarem amb el nostre guia local pels tortuosos carrerons i romàntiques places fins arribar a la Ciutat Vella, Staré Mesto. Les seves places, cases i esglésies constitueixen la zona més medieval de Praga i, als seus carrers, es concentren gran part de ¿les Cent Torres". Passejarem per la Plaça de la Ciutat Vella, considerada com una de les més boniques d'Europa i on trobarem l'ajuntament amb el notable rellotge astronòmic del segle XV. Visitarem l'esplèndida església barroca de Sant Nicolau. Ens meravellarà també el Pont de Carles, decorat amb un impressionant conjunt d'estàtues. Dinar en un restaurant. A la tarda, continuarem amb la visita guiada del Barri Jueu, Josefov, que es va originar amb la unió de les dues comunitats jueves que havia a Praga a l'Edat Mitjana. Després d'anys de discriminació, el Barri Jueu es va integrar a la ciutat al 1850. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 7
Praga
Esmorzar a l'hotel. Anirem amb el nostre guia local cap al Castell de Praga que, construït al segle IX va donar origen a la ciutat que avui coneixem. Es el castell més gran del món i el més important dels monuments del país. Podrem admirar amb detall el seu exterior i visitarem la nau principal de la Catedral de San Vito. En aquest barri va viure Franz Kafka, un dels escriptors més influents del segle XX. Dinar en un restaurant. A la tarda, continuarem la nostra visita cap al barri de Mala Strana, situat als peus del Castell, on visitarem l'església on es troba el nen Jesús de Praga. A l'hora convinguda, anirem cap a una típica cerveseria on tindrem el sopar. Allotjament a l'hotel.

DIA 8
Praga - Brno - Aeroport de Viena - Punts d'origen
Esmorzar a l'hotel. Sortirem a primera hora del matí cap a Brno, la capital de Moravia. Farem un breu recorregut pel centre històric d'aquesta ciutat que compta amb un interessant patrimoni arquitectònic. Sortida cap a l'aeroport de Viena. Dinar en un restaurant. Sortida en el vol OS393 en direcció a Barcelona a les 17.25 hores, arribada prevista a Barcelona les 19.50 hores. Recollida d'equipatges i trasllat als nostres punts d'origen. Fi dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Consulta les sortides

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis Inclosos:
Bitllets d'aviò
Assegurança bàsica
Pensió completa
Visites definides a l'itinerari
Acompanyant de Promoviatges
Allotjament
Serveis No inlclosos:
Begudes als àpats
Extres de caràcter personal i propines
Serveis no esmentats com inclosos
taxes aèries 95€

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


ds.
04
maig
Ciutats Imperials: Viena, Praga i Budapest
Promoviatges
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Ciutats Imperials: Viena, Praga i Budapest
Promoviatges - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

ds.
22
juny
Ciutats Imperials: Viena, Praga i Budapest
Promoviatges
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Ciutats Imperials: Viena, Praga i Budapest
Promoviatges - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

ds.
10
ag.
Ciutats Imperials: Viena, Praga i Budapest
Promoviatges
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Ciutats Imperials: Viena, Praga i Budapest
Promoviatges - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

ds.
05
oct.
Ciutats Imperials: Viena, Praga i Budapest
Promoviatges
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Ciutats Imperials: Viena, Praga i Budapest
Promoviatges - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX