3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Descobreix Toscana i Umbría

Descobreix Toscana i Umbría

  • Sortides 07/07, 15/09 i 06/10
  • Promoviatges - Barcelona
DES DE
1635€
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Programa:

Dia 1
Punts d'origen - Barcelona - Todi - Chianciano Terme
Recollida amb el nostre autocar des dels punts d'origen definits per traslladar-nos a l'aeroport de Barcelona. Presentació als taulells de facturació de ITA de la T1 de l'aeroport de Barcelona per sortir en el vol de les 11.45 hores en direcció Roma, arribada prevista a les 13.30 hores. Sortida cap a Todi, a la Vall del Tíber. Visitarem Todi, un magnífic exemple de ciutat medieval envoltada de tres muralles concèntriques que testimonien l'expansió de la ciutat en les diferents èpoques històriques. Abans d'entrar al centre de la ciutat es troba la imponent església de Santa Maria de la Consolació, una de les obres més notables del renaixement a Úmbria. La ciutat és com un museu a l'aire lliure, al centre destaca la magnífica Piazza del Popolo, una de les places medievals més boniques d'Itàlia. Continuació a Chianciano, població balneària de la Toscana, on estarem totes les nits. Sopar i allotjament a l'Hotel President 3* superior o similar.

Dia 2
Chianciano Terme - Florència - Chianciano Terme

Esmorzar a l'hotel. Aquest dia ens traslladarem a Florència, ciutat dels Medicis i del Renaixement, de la que va sortir un nou concepte cultural a partir del s. XIII, conjugant la genialitat dels seus artistes amb el mecenatge dels Medici. Realitzarem la visita guiada d'aquesta bella ciutat, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Començarem amb una panoràmica de la ciutat i continuarem amb el recorregut a peu des de la Piazzale Montelungo fins arribar a l'immens conjunt monumental de la Plaça del Duomo, amb el Baptisteri i el Camapanile, entre d'altres. Dinar en un restaurant. A la tarda, tindrem temps lliure per poder acabar de gaudir de la ciutat i passejar pel Pont Vecchio. A l'hora convinguda, retorn a Chianciano. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 3
Chianciano Terme - Assis - Perusa - Chianciano Terme

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Assis, la ciutat de San Francesc. Visita de la basílica franciscana i de les tres grans places: Piazza del Comune, Piazza de San Rufino i Piazza Santa Chiara. La basílica de Sant Francesc és l'església més ricament decorada de tota la ciutat. Alguns dels artistes italians més importants van treballar per honorar al sant durant gairebé 200 anys. Els més famosos són els frescos de Giotto ¿La vida de Sant Francesc". Dinar. A la tarda continuació cap a Perusa, la capital d'Úmbria on farem una visita guiada. Aquesta ciutat és una de les joies desconegudes d'Itàlia. És una ciutat amb molta història i molt animada amb dues universitats, una acadèmia d'art, nombrosos museus i galeries. El que més fascina és el paisatge urbà històric, caracteritzat per portes etrusques, esglésies medievals, edificis renaixentistes i carrers sinuosos. A l'hora convinguda, retorn Chianciano. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 4
Chianciano Terme - Siena - San Gimignano - Chianciano Terme

Esmorzar a l'hotel. Avui visitarem Siena, magnífica ciutat artística amb característics carrerons, barris i torres, botigues d'artesania i palaus. Destaquem la Catedral, considerada una de les més importants d'Itàlia, així com una de les poques del país construïdes completament en estil gòtic. Dinar en un restaurant. A la tarda ens traslladarem a la bucòlica població de San Gimignano. Visitarem aquesta petita vila del segle XIV que conserva intacte el seu patrimoni monumental, raó per la qual va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Contemplarem la Piazza della Cisterna, envoltada d'altes torres, cases dels segles XIII i XIV i el característic paviment en forma d'espiga, formant un harmoniós conjunt considerat un dels paisatges urbans més atractius d'Itàlia. En acabar retorn Chianciano. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 5
Chianciano Terme - Arezzo - Llac Trasimeno - Chianciano Terme

Esmorzar a l'hotel. Al matí sortirem, vorejant la regió del Chianti, cap Arezzo, ciutat també d'origen etrusc on es va rodar ¿La vida es bella", guanyadora de tres premis Oscar. Visita de la ciutat, on destaquem l'església de Sant Francesc amb els frescos de Piero della Francesca, La Catedral i la fortalesa dels Medicis. Important és la piazza Gran, envoltada de palaus medievals i renaixentistes, amb les Logge de Vassari. Dinar en un restaurant. A la tarda sortida cap a l'encantador llac Trasimeno envoltat d'oliveres, canyissar i petits pobles amb encant. Des del bonic poble de Passignano sortirem per fer una excursió en vaixell a l'Isola Maggiore on podrem passejar i gaudir del paisatge. Retorn Chianciano. Sopar i allotjament a l'hotel.


Dia 6
Chianciano Terme - Orvieto - Civita di Bangoregio - Chianciano Terme

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Orvieto, situada dalt d'un turó de roca volcànica. Aquesta ciutat d'origen etrusc conserva al seu centre històric tota l'essència medieval. Passejarem amb un guia local i veurem la Catedral gòtica, el Palazzo del Popolo, el Palazzo Soliano i el Pou de Sant Patrici.Aquest pou de 63 metres és una construcció singular que tenia com a funció aprofitar les aigües del subsol de la ciutat. Dinar en un restaurant. Continuartem cap a Civita di Bagnoregio, un dels llocs més curiosos que visitarem durant tot el viatge. Aquest poble al que s'accedeix passant un pont, és un raconet de pau i tranquil·litat amb un atmosfera màgica. L'erosió del turó sobre el que està el poble fa que se l'anomeni el ¿poble que mor", ja que el pas del temps el farà desaparèixer amb tota seguretat. A l'hora convinguda, retorn a Chianciano. Sopar i allotjament a l'hotel.


Dia 7
Chianciano Terme - Spoleto - Barcelona - Punts d'origen

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Spoleto que va ser ciutat romana i posteriorment llombarda i medieval. Farem un passeig guiat pel centre històric entre esglésies barroques i magnífics frescos renaixentistes. Els carrerons de la ciutat amaguen petites botiguetes d'artesans i de productes de la regió. El símbol de la ciutat és el ¿Ponte delle Torri", un important aqüeducte medieval de 230 metres de llargada i uns 80 metres d'alçada construït sobre el Tessino. Dinar en un restaurant.. A l'hora convinguda trasllat a l'aeroport per sortir en el vol de ITA de les 21.25 hores. Arribada prevista a la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 23.15 hores. Recollida d'equipatges i sortida cap els nostres punts d'origen. Fi dels nostres serveis. Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Sortides 07/07, 15/09 i 06/10

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TRESC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis Inclosos:
Bitllets d'avió en classe turista de la companyia ITA.
Trasllat des de les poblacions de recollida a l'aeroport de Barcelona (consulteu).
Pensió completa durant tot el viatge amb gerres d'aigua.
Allotjament a l'hotel definit a l'itinerari.
Visites definides com a incloses.
Acompanyant de Promoviatges.
Assegurança bàsica d'assistència en viatge.

No inclosos:
Dinar del primer dia i sopar de l'últim.
Begudes en els àpats.
Propines.
Extres de caràcter personal.
Qualsevol altre servei no mencionat com a inclòs.
Taxes aèries: 60€

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX