3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Alemanya romàntica i Baviera, Setmana Santa

Alemanya romàntica i Baviera, Setmana Santa

  • Sortida el 23 de març
  • Promoviatges - Barcelona
DES DE
1740€
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Programa:

DIA 1
Punt d'origen - Barcelona - Würzburg - Nuremberg

Recollida amb el nostre autocar des dels punts d'origen definits per traslladar-nos a l'aeroport de Barcelona. Presentació als taulells de facturació de la companyia Lufthansa de la Terminal T1 de l'aeroport de Barcelona a les 7.30 hores. Sortida en el vol LH1125 a les 9.55 hores en direcció Frankfurt. Arribada prevista a les 12.05 hores (dinar no inclòs) i trasllat a Würzburg, límit nord de la Ruta Romàntica. Coneixerem aquesta ciutat històrica i universitària començant per l'espectacular Residència, declarada Monument de la Humanitat per la UNESCO. Aquesta grandiosa obra del Barroc va ser construïda per Balthasar Neumann per acollir els bisbes de Würburg i està considerat un dels palaus barrocs més importants del país. Gaudirem de l'espectacular escala d'honor amb el sostra pintat per l'artista venecià Tiepolo. Continuarem amb la visita d'aquesta interessant ciutat, situada als dos costats del riu Main i al cor d'idíl·liques vinyes. Destaquem el Pont Vell, de 180 metres de longitud, amb imponents figures sagrades. A l'hora convinguda, trasllat a Nuremberg, reflex de la història alemanya des de l'Edat Mitjana. Arribada a l'hotel Intercity Nuremberg 3* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 2
Nuremberg

Esmorzar a l'hotel. Avui dedicarem el dia a conèixer Nuremberg, ciutat dominada per les enormes fortificacions iniciades al 1140 per l'emperador Konrad III. Començarem per la part exterior de les Muralles, el Cementiri de Sant Johannis i les esplanades on es convocaven els congressos del partit nazi. La nostra visita guiada continuarà cap a l'antic barri medieval, del qual destaquem preciosos edificis com el Castell Imperial, l'església de Sant Llorenç i la de Sant Sebald o el Rathaus. El nostre recorregut pels carrers del casc antic ens mostrarà el seu ambient cosmopolita i la seva agitada història. Dinar. Temps lliure per acabar de gaudir dels racons de la ciutat o visitar algun dels seus nombrosos museus. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 3
Nuremberg - Rothenburg O.D.T. - Nuremberg

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Rothenburg ob der Tauber, una de les ciutats més belles i antigues de l'Alemanya romàntica. La nostra visita guiada ens portarà pels carrerons d'aquesta ciutat medieval fins a la plaça de l'ajuntament, Rathaus, el Plönlein, pintoresc racó que surt en totes les fotos d'aquest indret, l'església gòtica de Santiago i les muralles de la ciutat, d'es d'on tindrem una panoràmica impressionant. Destaquem la porta Kingentor, la Torre del Rellotge i l'església de Sant Jacob, amb la seva bella pintura de pedra que representa Crist i als apòstols adormits. Dinar. Temps lliure per gau­dir de la bellesa dels seus carrers i places, plena de racons i de cases amb parets d'entramats de fusta. Us recomanem la visita la botiga de records nadalencs més gran d'Europa, l'Aldea de Nadal Käthe Wohlfahrt, que ben segur no oblidareu. A l'hora convinguda, retorn a Nuremberg i trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament.

DIA 4
Nuremberg - Dinkelsbühl - Nördlingen - Augsburg - Múnich
Esmorzar a l'hotel. Aquest dia sortirem a primera hora del matí cap a Dinkelsbühl, un dels complexes urbans millor conservats d'Alemanya. La visita d'aquesta acolorida vila medieval ens portarà a l'Altrathausplatz, un preciós racó on trobarem la Font del Lleó i des d'on podrem observar l'antic Ajuntament i la Porta Wörnitztor. Continuarem el nostre recorregut cap a Nördlingen, ciutat dels diamants situada dintre d'un cràter. Dinar. Continuació cap a Augsburg, una de les ciutats alemanyes més antigues, amb més de 2000 anys. Visitarem el centre històric on les seves fonts, les cases gremials, les esglé­sies i l'antic ajuntament formen un paisatge urbà molt interessant. Al llarg de la Maximilianstrasse, un dels carrers més bells d'Alemanya, trobarem les façanes renaixentistes i barroques dels palaus i de les cases patrícies, que son reflexa l'esplendor de l'època de l'apogeu econòmic de la ciutat. A l'hora convinguda, seguirem la nostra ruta cap a Múnich. Arribada a l'hotel Vienna House Easy München 4* o similar. Sopar i allotjament.


DIA 5
Múnich - Castell de Herrenchiemsee - Múnich

Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora cap al llac Chiemsee i trasllat en vaixell fins a la illa dels homes ¿Herrenwörth". Aquí trobarem el Palau de Herrenchiemsee, construït durant el regnat de Lluis II amb la finalitat de superar el Palau de Versalles. Durant la visita podrem gaudir de la luxosa decoració: terres de marqueteria, panells tallats, opulentes pintures a les parets i sostres i precioses llums i mobles. Destaquem la Gran Galeria dels Miralls, probablement el saló de ball més magnífic del món. Finalitzada la visita, tornarem en vaixell fins a Prien. Dinar. Retorn a Múnich, capital de Baviera, i visita d'aquesta ciutat cosmopolita on l'estil de vida es molt important. El nostre recorregut ens portarà pel seu barri antic, cor medieval de la ciutat, on destaquem la Marienplatz, la plaça més bonica del país, l'Ajuntament, amb una impressionant façana neogòtica i el seu curiós rellotge musical, i la Catedral ¿Frauenkirche". A l'hora convinguda, trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament.

DIA 6
Múnich - Castell de Neuschwanstein - Füssen - Església de Wieskirche - Múnich
Esmorzar a l'hotel. Avui ens desplaçarem cap al sud a través d'un paisatge preciós fins arribada al Castell de Neuschwanstein, impressionant construcció que sembla hagi sortit d'un conte de fades, amb infinitat de merlets i torrasses. Visita d'aquest castell construït també durant el regnat de Lluís II de Baviera, ¿el rei boig", i que va servir com model a Walt Disney per crear el seu Castell de la Bella Dorment. Aquest castell, construït al seu dia com a refugi del rei, s'ha convertit en la principal atracció turística de la zona. Dinar. Després ens traslladarem a Füssen, l'ànima romàntica de Baviera, situada a les immediacions dels Alps. Temps lliure per conèixer aquesta ciutat, la més alta de Baviera. Al seu centre històric, de finals de l'edat mitjana, trobarem nombroses obres d'art i monuments arquitectònics. A l'hora convinguda, seguirem la nostra ruta cap a l'església de Wieskirche, una de les esglésies d'estil rococó més famoses del món, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament.

DIA 7
Múnich - Garmisch-Partenkirchen - Abadia Benedictina d'Ettal - Palau de Linderhof - Oberammergau - Múnich
Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora cap a Garmisch-Partenkirchen, població situada en mig d'un impressionant paisatge muntanyós als peus de la muntanya més alta d'Alemanya, el Zugspitze (2.962m). Aquí trobarem les tradicions típiques bàvares en la seva forma original. Temps lliure per gaudir de la població i el seu paissatge. Tot seguit ens desplaçarem a Ettal. En aquesta localitat visitarem l'Abadia fundada el 1330 per Lluís IV de Baviera com a regal a un grup de cavallers i una comunitat de monjos benedictins. La visita ens permetrà conèixer la vida quotidiana dels monjos que hi viuen. Dinar. Continuarem el nostre recorregut cap al Palau de Linderhof, un altre dels anomenats Castells del Rei Boig que visitarem. Destaquem els seus meravellosos jardins. Seguirem cap a Oberammergau, on podrem contemplar les façanes de les seves cases, decorades amb pintures de motius religiosos i festius. Passejarem amb la nostra guia per gaudir d'aquest poble de conte. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament.

DIA 8
Múnich - Barcelona - Punt d'origen
Esmorzar a l'hotel. Trasllat al centre de Múnich per acabar de gaudir de la ciutat i poder fer les últimes compres. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport per sortir en el vol de Lufthansa LH1814 de les 15.30 hores (dinar no inclòs). Arribada prevista a la T1 de l'aeroport de Barcelona, a les 17.35 hores. Recollida d'equipatges i sortida amb el nostre autocar cap els nostres punts d'origen. Fi dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Sortida el 23 de març

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllets d'avió
Assegurança bàsica
Pensió completa
Visites definides a l'itinerari
Acompanyant de Promoviatges
Alotjament


No inclosos:
Esmorzar i dinar del primer i últim dia i begudes en els àpats
Extres de caràcter personal i propines
Serveis no esmentats com a inclosos


Taxes aèries 115€

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


ds.
25
maig
Alemanya romàntica i Baviera, Setmana Santa
Promoviatges
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Alemanya romàntica i Baviera, Setmana Santa
Promoviatges - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

dg.
04
ag.
Alemanya romàntica i Baviera, Setmana Santa
Promoviatges
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Alemanya romàntica i Baviera, Setmana Santa
Promoviatges - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

ds.
24
ag.
Alemanya romàntica i Baviera, Setmana Santa
Promoviatges
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Alemanya romàntica i Baviera, Setmana Santa
Promoviatges - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX