3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Descobrir: Presentació "L'empordà dels Micropobles"

Descobrir: Presentació "L'empordà dels Micropobles"

  • Divendres 20 de setembre | 19:00h
  • SOCIETAT FRATERNAL D'ESPOLLA  - Espolla
GRATUÏT
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Reserva

DESCRIPCIÓ

Portem una nova experiència per Descobrir la cultura arreu del territori de la mà de la revista Descobrir i Itinera i amb la complicitat del TRESC. A aquesta experiència gaudiràs de la millor música, amb el grup Kelimós, i els millors vins i podràs conèixer el territori de la mà d'un nou número de la Revista Descobrir.

Et convidem a la presentació del núm. 310 (setembre del 2024) de la revista Descobrir, que conté un dossier sobre "L'Empordà dels micropobles". L'acte de presentació tindrà lloc el divendres 20 de setembre, a la Societat La Fraternal d'Espolla (pl. del Carme, 1), a les 19 h, amb la participació de la regidora Berta Prats; David Verge, en representació de l'Associació de Micropobles de Catalunya; les col·laboradores del número Marta Arranz i Roser Bech; l'autor del reportatge fotogràfic, Jordi Puig, i l'editor de la revista, Joan Morales. En acabat, el grup Kelimós farà una actuació musical en el marc del festival Itinera.

  

Aquest número, la revista dedica els reportatges del dossier central als pobles més petits de l'Empordà, coneguts com a micropobles: els municipis de menys de 1.000 habitants. Tot i que no ho pugui semblar, atès que el seu litoral forma part de la internacionalment coneguda Costa Brava, l'Alt Empordà és una de les comarques que en té més, i si bé les problemàtiques dels micropobles empordanesos són diferents de les dels micropobles d'altres indrets d'interior o de muntanya del nostre país, és important visibilitzar-ne l'existència. Més de la meitat dels municipis de Catalunya són micropobles, que representen el 51% de la superfície, i només el 2,5% de la població del país.

 *S'oferirà una degustació de vins del Celler Cooperatiu d'Espolla als assistents.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Divendres 20 de setembre, 19:00h

CATEGORIES

Concerts    Altres

ADREÇA

PLAÇA DEL CARME 1
17753 - Espolla

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX

Registrant-te

Processant-lo