COMPARTEIX

Recomanacions
30 DE JUNY per TRESC

Aquest estiu, Tarragona es converteix en l'escenari perfecte per gaudir d'una gran varietat d'espectacles. Des de concerts de grans estrelles de la música fins a monòlegs i actuacions per a tota la família, la ciutat ofereix una programació que no deixarà indiferent a ningú. Aquí us presentem algunes recomanacions que no us podeu perdre:

David Bisbal: 12 de juliol

David Bisbal torna a Tarragona amb el seu "Tour Volaré 2024". Els seus fans podran gaudir d'un renovat repertori de cançons, incloent-hi alguns dels seus grans èxits així com temes del seu últim disc "Me Siento Vivo", un àlbum que ha marcat un punt d'inflexió en la seva carrera per la seva elaboració i diversitat d'estils. No us perdeu aquesta oportunitat de veure'l en directe i deixar-vos portar per la seva energia i passió a l'escenari.

Luis Zahera: 26 de juliol

El reconegut actor gallec Luis Zahera, guanyador de dos premis Goya, torna al Palau Firal de Tarragona amb el seu monòleg "CHUNGO". Aquest espectacle és un repàs des dels seus inicis com a actor fins al seu èxit actual, passant per la seva infància i família, ple d'anècdotes surrealistes. Prepareu-vos per 90 minuts de comèdia non stop, on Zahera posarà en ridícul la seva pròpia vida de manera hilarant. Una cita imperdible per riure i desconnectar.

Sergio Dalma: 10 d'agost

El nou àlbum inèdit de Sergio Dalma, "Sonríe porque estás en la foto", arriba a la San Miguel Tarraco Arena. Aquest és l'àlbum número 22 de la seva carrera i celebra els seus 35 anys sobre els escenaris. Dalma ha treballat amb sis productors diferents per crear un disc que sorprengui el seu públic, combinant veterania i innovació. No deixeu passar l'oportunitat de veure aquest artista icònic en directe.

El Pot Petit: 15 de setembre

El Pot Petit i la Black Music Big Band s'uneixen per oferir un espectacle familiar que farà vibrar grans i petits. A ritme de big band, Pau i Jana, juntament amb els seus amics, portaran una festa molt animal a l'escenari amb més de 20 músics. Una experiència musical única que no us podeu perdre.

Andrés Calamaro: 21 de setembre

Andrés Calamaro arriba a la San Miguel Tarraco Arena amb el seu tour Agenda 1999. Aquest reconegut cantant, músic, compositor i productor argentí és famós per convertir els seus concerts en espectacles imprevisibles. Amb una carrera de gairebé cinc dècades, Calamaro oferirà èxits com "Flaca", "Loco" i "Te quiero Igual". Una nit de rock i emoció que promet ser inoblidable.

Aquestes són només algunes de les opcions que Tarragona ofereix aquest estiu. No deixeu passar l'oportunitat de gaudir d'aquests espectacles i viure una temporada plena de música, riures i diversió!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES