COMPARTEIX

El jardí de l’Edifici Històric torna a reunir-nos als cèlebres Vespres d’Estiu!

Aquest mes de juliol tindrà lloc la 19a edició del cicle de concerts Vespres d’Estiu, la proposta musical de la Universitat de Barcelona que, després de dues edicions a Vallvidrera, torna a l’Edifici Històric. Els dimarts i dijous del 9 al 18 de juliol el jardí Ferran Soldevila acollirà quatre dies de concerts gratuïts d’artistes emergents que destaquen en el teixit musical català més actual. Són una cita imprescindible de l’agenda cultural en un espai únic.

El cartell dels Vespres d’Estiu d’enguany aplega el pop manacorí de Reïna, el vitalisme de Minibús Intergalàctic, la frescor d’Ariox i l’eclecticisme d’Alba Morena.

Consolidada com una de les cites musicals imprescindibles de l’estiu barceloní, la proposta d’enguany és fresca i molt carismàtica. La voluntat del cicle és ser un aparador per presentar a tothom, en un entorn acollidor, els projectes més singulars de l’escena emergent de casa nostra.

Abans de les actuacions dels artistes dels Vespres, els guanyadors del concurs musical Sona UBErxart Casas, Bons Nois, Elo i LaiaLaia— pujaran a l’escenari com a artistes convidats per fer gaudir els vespraires del nou talent de la comunitat UB.

Ah, i com és tradició, el públic podrà gaudir d’una terrassa amb La Furgonette de Moritz, instal·lada al mateix jardí! 

 

Programa de concerts

  Reïna

Reïna

Aquest grup de pop manacorí ha publicat el seu segon elapé, Retirada a Temps (Bankrobber/El Jardí Amagat), 10 cançons esmolades i transparents que recorden la sonoritat dels millors grups dels 80 i els 90, els Fleetwood Mac i els Guided by Voices.

Obrirà el concert, a les 20:00 l’Erxart Casas, guanyadora del concurs musical Sona UB.

  Minibús intergalàctic

Minibús intergalàctic

Recullen la tradició dels sons folk, pop i rock amb influències psicodèliques dels anys 60 i 70 per tal d’abocar-hi tot allò que els remou: una mirada vitalista, alegre i hedonista per un món confús i en crisi.

Obriran el concert, a les 20:00, Bons nois, guanyadors del concurs musical Sona UB.

  Ariox

Ariox

L’artista de Cardedeu presenta el seu esperat primer disc, Ariox is super sad (Luup Records). Un treball fresc i íntim que fusiona el pop d’autor amb l’electrònica i la música amb altre disciplines com l’escriptura, el dibuix i la il·lustració.

Obrirà el concert, a les 20:00 LAIALAIA, guanyadora del concurs musical Sona UB.

  Alba Morena

Alba Morena

La seva música beu de moltes fonts. Crea joies pop d’electrònica minimalista des del seu coneixement del violí clàssic, el cant líric, el jazz i, sobretot, el flamenc.

Obrirà el concert, a les 20:00, elo, guanyadora del concurs musical Sona UB.

 

Informació pràctica:

Dates: 9, 11, 16 i 18 de juliol de 2024

Artistes: Reïna, Minibús Intergalàctic, Ariox i Alba Morena

Artistes convidats: Erxart Casas, Bons nois, Elo i LaiaLaia

Horari: obertura de portes de la terrassa a les 18:00; inici dels concerts a les 20:00

Ubicació: jardí Ferran Soldevila de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (entrada pel carrer de la Diputació)

 

Fes clic aquí per més informació.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES