3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Yo no me quejo

Yo no me quejo

  • Dijous 19 de setembre de 2024 19 de setembre de 2024 | 20:30h
  • Inusual Project - Barcelona
13,25€
-15%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Aconsgueix les teves entrades amb descompte aplicant el codi: YNMQ15

 

*****

Edu Barcelona torna a escena amb més ganes de 'cachondeo' que mai. Aquest cop, ens porta una masterclass única sobre com l'educació que rebem ens ha fotut la vida. Amb el seu humor agut i proper, l'Edu ens convida a reflexionar i a riure'ns d'aquelles ensenyances que van marcar la nostra infància.

Qui no va créixer sentint frases com "la letra con sangre entra", "soy pobre pero honrado" o "quien bien te quiere te hará llorar"? Aquestes frases, que van formar part de la nostra criança, són ara el material perfecte perquè l'Edu ens faci riure mentre ens sentim identificats amb cada paraula.

En aquest monòleg, l'Edu desglossa els absurds de l'educació tradicional, exposant amb humor les contradiccions i els missatges contradictoris que rebem. Ens fa viatjar per aquells moments en què l'autoritat i les regles semblaven més importants que la nostra felicitat i benestar.

Amb un llenguatge proper i comú, l'Edu ens endinsa en un espectacle on promet no cantar (això ja és d'agrair), però sí garanteix que riurem tant com ens emocionarem. La seva capacitat per connectar amb el públic i el seu enginy per transformar situacions quotidianes en quelcom hilarant ens asseguren una nit plena de riures i reflexió.

Prepara't per una experiència que combina humor, crítica social i molta empatia. Edu Barcelona no només ens farà riure, sinó que ens farà qüestionar aquelles ensenyances que vam donar per assentades. Un monòleg imperdible pels que busquen divertir-se i pensar a la vegada.

FITXA TÈCNICA

AutoriaEdu Barcelona
Durada75 minuts
IdiomaCastellà
Intèrprets:Edu Barcelona

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Dijous 19 de setembre de 2024 19 de setembre de 2024, 20:30h

IDIOMA

Castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Comèdia

ADREÇA

Carrer La Paloma, 5
08001 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX