COMPARTEIX

Vols formar part de la veu del públic al cicle de Podcasts de Recomana?, el TRESC et brinda l’oportunitat.
 
És el moment de preguntar sobre els Premis de la Crítica 2021 als seus crítics, el jurat que capitaneja el certamen i que decidirà quina de les produccions finalistes s’endurà el reconeixement en cada una de les modalitats.
 
Tens dubtes sobre el funcionament de l'esdeveniment o sobre els espectacles, vols saber quins són els criteris de nominació o si pots assistir a la gala de lliurament dels premis?, és el moment, respon al formulari i pregunta el que vulguis al jurat dels premis, sigues la veu del públic!
 
Aprofita l’oportunitat i pregunta’ls-hi el que vulguis!
Fes-ho a través d’aquest formulari 
 
 
 
 
 
 
Què són els Premis de la Crítica?

‘’Els Premis de la Crítica –des del 2015 Premis de la Crítica d’Arts Escèniques– s’atorguen per donar suport i difondre l’excel·lència d’una de les manifestacions culturals més importants de Catalunya: les arts escèniques (teatre, dansa, arts de carrer, teatre familiar i espectacles que atreuen al públic jove).’’
 
Edició 2021

‘’La Crítica d’Arts Escèniques ja ha triat les seves propostes finalistes del 2021. El dilluns 21 de març (18:45 h) al Teatre Romea sabrem quines són les guanyadores en un acte conduït per la presentadora habitual Anna Pérez Pagès i un periodista que s’hi estrena:  Jofre Font.
A la secció de teatre, les dues produccions amb més nominacions corresponen al Teatre Nacional de Catalunya. Opening Night, l’espectacle de La Veronal, opta a set reconeixements, entre altres el d’Espectacle i el de Direcció per a Marcos Morau. La segueix amb cinc nominacions De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda, de la companyia La Calòrica. A continuació hi ha diversos espectacles amb quatre possibilitats de tenir premi: La filla del mar de la companyia La Barni Teatre, M’hauríeu de pagar d’Atrium Produccions; Canto jo i la muntanya balla de La Perla 29 i Viaje a la luna del Teatre Lliure.
Pel que fa al jurat de dansa, destaca la proposta Made Of Space de Guy Nader i Maria Campos, que opta a tres nominacions: Espectacle Nacional, Coreografia i Ballarí per a Héctor Plaza. La segueix amb dues nominacions La liturgia de las horas, de Juan Carlos Lérida, qui opta al premi a Ballarí a més del d’Espectacle Nacional. Aquest any, per primera vegada s’incorpora als premis un jurat de circ, que entregarà un guardó en aquesta categoria. Les aspirants són MDR (Mort de riure) de Los Galindos (que també opta a premi en la categoria Arts de Carrer),  NUYE de la Companyia de circ “eia” i Random de Pablo Molina i Joel Martí.’’
 
 

Cerca tota la informació a https://premisdelacritica.recomana.cat/

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES