COMPARTEIX

'Cantando bajo la lluvia', 'Assassinat a l'Orient Express', 'Començar o 'Per fi sol' de Carles Sans... hi ha tants espectacles de primer nivell aquesta temporada que no saps ni per on començar, oi? Doncs no perdis més el temps i reserva per a tots ells, no te'n perdis ni un! Ah, ja ho sé... tots són a Barcelona i és massa tràfec pujar i baixar el mateix dia. Deixa'm pensar... ja ho tinc! Reserva una nit d'hotel i aprofita per fer una escapada a la ciutat comtal! Què dius? Que se't dispara de preu? On vas a parar! Encara no coneixes la nova campanya del Gremi d'Hotelers? 

El passat 20 d'octubre, el Gremi d'Hotels de Barcelona, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona i el suport de l'Associació d'Empreses de Teatre Privat de Catalunya, ADETCA, va posar en marxa la nova campanya "Anem junts al Teatre", una iniciativa pensada per fomentar i complementar l'assistència a les produccions teatrals que tenen lloc a Barcelona, com no podia ser d'una altra manera, amb la possibilitat de dormir en un hotel de la ciutat amb un preu ben avantatjós per als espectadors de funcions dels teatres barcelonins.

Més de 50 hotels de Barcelona s'hi han abocat per col·laborar aplicant un 30% de descompte sobre el preu de l'habitació, en reserves directes a l'hotel, Per gaudir de la campanya caldrà que, en el moment de la reserva hotelera, s'acrediti l'assistència aquell dia al teatre amb la seva entrada (física o format pdf) i, es presenti en el moment del check in. La reserva s'haurà d'efectuar directament a l'hotel via telèfon o e-mail. Seran vàlides les entrades per a qualsevol producció teatral que tenen lloc a les diferents sales de la ciutat. 

 

Encara t'ho estàs pensant? Ja no tens excusa, de debò, si no vas als espectacles més taquillers de Barcelona és perquè tu no vols, el TRESC posa l'entrada amb descompte, el Gremi d'Hotelers l'habitació i tu? Tu hi has de posar les ganes, l'il·lusió i els aplaudiments!

 

Si estàs pensant a beneficiar-te d'aquesta escapada teatral a Barcelona, pots consultar tota la informació de la campanya i el llistat d'hotels adherits a la mateixa aquí! No perdis el temps, la campanya acaba el 28 de novembre!

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES