3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Descobreix Frankfurt, Heidelberg i el Rin

Descobreix Frankfurt, Heidelberg i el Rin

  • Sortida el 6 de desembre
  • Promoviatges - Barcelona
DES DE
1295€
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Reserva

DESCRIPCIÓ

Programa:

Dia 1
Barcelona ¿ Frankfurt

Presentació als taulells de la companyia Lufthansa a la terminal T1 de l'aeroport de Barcelona a les 07.30 hores. Sortida en el vol directe LH1125 de les 09.55 hores. Arribada prevista a Frankfurt a les 12.05 hores. Dinar. A la tarda farem la visita guiada de Frankfurt, la ciutat més important de l'estat federat de Hesse. Situada a la vora del pintoresc riu Main, aquesta ciutat s'ha guanyat l'apel·latiu de ¿Mainhattan" a causa dels seus impressionants gratacels. No obstant això, Frankfurt és un tresor històric i cultural que descobrirem a través de la nostra visita. Farem parada també al fabulós Mercat de Nadal de la ciutat que s'instal·la a les places Römerberg, Mainkai i Paulsplatz. A l'hora convinguda, ens traslladarem a l'Hotel Holiday Inn Frakfurt Alte Ope o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 2
Frankfurt ¿ Heidelberg ¿ Frankfurt Esmorzar a l'hotel.

Aquest dia ens dirigirem cap a Heidelberg, animada ciutat universitària situada a la vall del riu Neckar. Tota la ciutat està impressionantment decorada amb llums de Nadal. Visita guiada per conèixer els seus pintorescs carrerons, la plaça del Mercat, on trobarem l'església de l'Esperit Sant, la més antiga de Heidelberg, i l'Ajuntament. Temps per passejar pel seu Mercat de Nadal. Dinar. En acabar, visita guiada a l'impressionant castell d'origen medieval, considerat una de les deu atraccions turístiques més famoses d'Alemanya. Durant la visita gaudirem del seu pati, amb les precioses façanes renaixentistes dels edificis del complex, la seva terrassa amb les meravelloses vistes sobre el nucli antic i la vall del riu i l'enorme bóta de vi amb capacitat per 220.000 litres, considerada la més gran del món. A l'hora convinguda, retorn a Frankfurt. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.

Dia 3
Frankfurt ¿ Rüdesheim ¿ Saint Goar ¿ Frankfurt

Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí ens desplaçarem cap a Rüdesheim, situada a la Vall de Rhin. Allà agafarem un vaixell que ens portarà al tram més pintoresc del Rhin, la Roca de la Loreley. Durant el trajecte gaudirem de paisatges de vinyes on trobarem diversos castells. Arribada a Saint Goar, població considerada patrimoni de la humanitat. Passejarem pels seus carrers on podrem descobrir l'emblemàtica església evangèlica Stifskirchetomar. Dinar. Sortida cap a Rüdesheim per visitar a peu aquesta emblemàtica. Passejarem per la cèlebre Drosselgasse i gaudirem de temps lliure al seu Mercat de Nadal de les Nacions, on es troba el pessebre més gran d'Europa. A l'hora convinguda, retorn a Frankfurt. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 4
Frankfurt ¿ Mainz ¿ Barcelona

Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí sortirem cap a Mainz, ciutat natal de Johannes Gutenberg, inventor de la impremta. Visita guiada del centre històric on destaquen les seves típiques construccions de pedra de color vermell, la Catedral de Sant Martí i Esteve, construïda entre els anys 975 i 1236 i les places de Liebfrauen, Leichhof i Gutenbergplatz, amb el monument a Gutenberg. Dinar. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport de Frankfurt per sortir en el vol directe LH1138 de les 21.10 hores. Arribada prevista a la Terminal T1 de l'aeroport de Barcelona a les 23.15 hores. Recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis.
Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Sortida el 6 de desembre

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis Inclosos:
Bitllet d'avió en classe turista
Pensió completa durant tot el viatge
Allotjament als hotels definits a l'itinerari
Visites definides a l'itinerari com incloses
Guia local en destí
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge
Assegurança bàsica d'assistència en viatge

Servis No inclosos:
Sopar de l'últim dia
Begudes als àpats
Propines
Extres de caràcter personal
Qualsevol altre servei no mencionat com a inclòs
Taxes aèries: 90€

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX

Registrant-te

Processant-lo