3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Nadal a Escòcia

Nadal a Escòcia

  • Sortida el 2 de desembre
  • Promoviatges - Barcelona
DES DE
1615€
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Reserva

DESCRIPCIÓ

Programa:

DIA 1
BARCELONA ¿ EDIMBURG

Presentació als taulells de facturació de la companyia British Airways de la Terminal T1 de l'aeroport de Barcelona a les 9.00 hores. Sortida en el vol BA479 a les 11.30 hores en direcció Edimburg (via Londres). Arribada prevista a les 15.15 hores i trasllat al centre d'Edimburg (dinar no inclòs). Aquesta tarda, gaudirem del Mercat de Nadal de la ciutat, situat a Princess Street. Aquí, trobarem una secció amb productes de tota Escòcia en un mercat nadalenc al més pur estil alemany. Descobrirem una àmplia varietat de productes artesanals fets per artistes locals, com joieria, ceràmica, tèxtils i art, i també regals únics i originals, com joguines fetes a mà i decoracions nadalenques personalitzades. No ens podem perdre el vi calent i la xocolata calenta, perfectes per escalfar-nos mentre passegem pel mercat. A l'hora convinguda, trasllat a l'Hotel Premier Inn Lauriston Place 3* o similar. Sopar i allotjament.
Nota: L'hotel es un 3* correcte, ben situat al centre d'Edimburg.

DIA 2
EDIMBURG

Esmorzar a l'hotel. Avui dedicarem el dia a conèixer la ciutat d'Edimburg, capital d'Escòcia que meravella als visitants amb la seva rica història, impressionant arquitectura i animada vida cultural. Visitarem el Castell d'Edimburg, imponent construcció de pedra amb més de 900 anys d'antiguitat. La seva situació damunt del turó ens permetrà gaudir d'unes vistes de la ciutat immillorables. Aquí trobarem la Pedra del Destí i les Joies de la Corona Escocesa, entre d'altres. Dinar. Continuarem la nostra visita amb la Royal Mile, emblemàtic carrer ple de botigues, pubs, restaurants i edificis històrics. Al seu voltant trobarem la ciutat antiga. Destaquem els closes o wynds, estrets carrerons que creuen la Royal Mile, alguns dels quals conserven l'aspecte de la ciutat medieval. Realitzarem una parada a la Tron Kirk, una antiga església que actualment alberga un petit mercat de roba i accessoris artesanals. Es un dels edificis més característics de la ciutat. Realitzarem una parada a la The Nutcracker Christmas Shop, la botiga de l'etern nadal, dedicada exclusivament a la decoració d'aquesta època de l'any. Temps lliure per gaudir dels racons més interessants. A l'hora convinguda, ens traslladarem al jardí botànic on realitzen el Christmas at the Botanics, Light Trail, un esdeveniment anual que transforma aquests jardins reials en un espectacle nocturn de llums i sons que ens oferiran una agradable experiència. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

DIA 3
EDIMBURG ¿ ST ANDREWS ¿ DUNDEE ¿ EDIMBURG

Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora cap a St Andrews, petita ciutat costera situada a la regió de Fife, un dels llocs més emblemàtics i bonics d'Escòcia. Mundialment coneguda com el ¿bressol del Golf" del país, es famosa també per la seva universitat, els seus carrers medievals i els seus edificis tradicionals. Visitarem les runes de la Catedral de St Andrews, que va ser la més gran d'Escòcia. Sorprenen els murs del recinte, particularment ben conservats. Aquesta visita ens permetrà ser testimonis de la història d'Escòcia. Passejarem també pels carrerons del casc antic de St Andrews, considerat un dels més encantadors de tot el Regne Unit. Gaudirem de les seves cases baixes de pedra, cuidats jardins, portes pintades de colors i un ambient tranquil i acollidor. Dinar. Continuarem el nostre recorregut cap a Dundee, ciutat del disseny. Destaquem l'exterior del V&A Dundee, edifici inspirat en els penya-segats d'Arbroath. Temps lliure per gaudir del Mercat de Nadal de Dundee Winterfest, un mini poble de paradetes tradicionals en cabanes de fusta. Finalitzarem la nostra ruta amb la visita d'una destil·leria, on coneixerem el procés d'elaboració de la beguda nacional, part important de l'economia d'Escòcia i de la seva cultura popular. Degustarem també l'anomenat aigua de vida. Retorn a Edimburg. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 4
EDIMBURG ¿ QUENSFERRY ¿ FORTH BRIDGE ¿ EDIMBURG

Esmorzar a l'hotel. Avui, ens traslladarem a South Queensferry, on ens embarcarem per realitzar un recorregut en vaixell pel Firth of Forth. Gaudirem de les magnífiques vistes dels Tres Ponts, inclòs el mundialment famós pont Forth, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Podrem admirar també el Castell Blackness, anomenat ¿el vaixell que mai navega", que apareix a la popular sèrie d'Outlander, entre d'altres. Visita del pintoresc poble de South Queensferry i dinar. A l'hora convinguda, retorn a Edimburg i visita del Palau de Holyroodhouse, residència oficial de la monarquia britànica a Escòcia. Situat al centre de la ciutat, aquest Palau es un important símbol de la història i la cultura escoceses. A la Gran Galeria, trobarem un enlluernador arbre de nadal, de gairebé 4 metres, ornamentat amb varietat de decoracions brillants. La decoració general a tot el palau en aquesta època ens farà gaudir especialment de la visita. També ens sorprendrà la seva història, present a cada racó, des dels sumptuosos apartaments d'estat i les habitacions de Maria (reina d'Escòcia), fins a les runes de l'abadia i els bells jardins. Finalitzada la visita, ens traslladarem al New Town per conèixer aquesta part de la ciutat, famosa per la seva elegant arquitectura georgiana, els seus amplis carrers i places, i la seva vibrant vida comercial i cultural. Coneixerem St Andrew Square, George Street i podrem fer una arada per fotografiar l'emblemàtic The Dome, amb una decoració nadalenca excepcional. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

DIA 5
EDIMBURG ¿ STIRLING ¿ GLASGOW ¿ EDIMBURG

Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del mati cap als The Kelpies, impressionants escultures de caps de cavalls en acer, de 30 metres d'alçada, on farem una parada fotogràfica. Continuació cap al Castell d'Stirling, un lloc carregat d'història, llegendes i vistes espectaculars. La seva situació estratègica el va convertir en una de les principals defenses del regne, acabant sent clau en la història escocesa des de l'Edat Mitjana. Destaquem el Gran Saló, un dels salons medievals més grans d'Escòcia, la Capella Reial, una de les estructures més impressionants del castell, i els apartament reials, restaurats per poder mostrar la seva aparença durant el Renaixement. Dinar. Trasllat a Glasgow i visita panoràmica d'aquesta ciutat, una de les més dinàmiques d'Escòcia. Ens sorprendrà el Museu Kelvingrove, dels més populars del Regne Unit, situat a un impressionant edifici victorià. Finalitzada la visita, gaudirem de temps lliure al seu mercat de nadal del Christmas Winterfest. Les seves paradetes brillantment il·luminades ofereixen gran varietat de productes artesans, però també torbarem el típic vi calent, ¿glühwein", les salsitxes d'estil alemany o delicioses creps. A l'hora convinguda, retorn a Edimburg. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 6
EDIMBURG ¿ BARCELONA
Esmorzar a l'hotel. Temps per acabar de gaudir dels racons més interessants de la ciutat (dinar no inclòs). A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport d'Edimburg per sortir en el vol BA1449 (via Londres), de la companyia British Airways, a les 14.00 hores. Arribada prevista a la Terminal T1 de l'aeroport de Barcelona a les 19.50 hores. Recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis. Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Sortida el 2 de desembre

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllets d'avió en classe turista de la companyia British Airways, via Londres (horaris definitius a la documentació de viatge).
Pensió completa durant tot el viatge amb gerres d'aigua als àpats.
Allotjament a l'hotel definit a l'itinerari.
Visites definides com a incloses.
Acompanyant de Promoviatges.
Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


Serveis no inclosos:
Dinar del primer i últim dia
begudes en els àpats
Propines als guies locals i conductors
Extres de caràcter personal
Qualsevol altre servei no mencionat
Taxes aèries:105€

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX

Registrant-te

Processant-lo