3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Opia · FiraTàrrega 2024

Opia · FiraTàrrega 2024

  • Fins al 8 de setembre de 2024
  • Diversos Espais Tàrrega - Tàrrega
10€
-20%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Creació híbrida que se centra en l'anàlisi de la mirada a l'espai públic, en les possibilitats relacionals que ofereix i en les articulacions entre individus i amb la col·lectivitat. Partint d'un element clarament identificable com a «lloc per mirar» com són les butaques de teatre, es generen tres peces. D'una banda, una instal·lació (Opia / Out) que s'estén per l'espai i, de l'altra, dues intervencions coreogràfiques deambulatòries que pretenen crear situacions que permetin mirar l'entorn, mirar-nos i ser mirats i, alhora, qüestionar-nos al voltant de la idea de mirar el carrer.

--> Opia / Out. Instal·lació d'un centenar de butaques que ocupen diferents indrets. Els vianants les troben i hi poden interactuar lliurement, donant nous usos a l'espai públic i creant les connexions que sentin necessàries: observar com interactuen altres persones, seure, mirar, reunir-se amb amics, descansar...

--> Opia / Mira. Inesperadament, apareixen a l'espai públic sis personatges empenyent unes butaques amb rodes per configurar una coreografia grupal que s'adapta a les condicions canviants de l'entorn. L'espectacle es desplaça generant diferents formacions, en un joc de mirades creuades entre participants, vianants i públic.

--> Opia / Sawubona. Amb 6 parelles de butaques amb rodes es generen diversos recorreguts on els participants són conduïts per contemplar el tràfec de la ciutat des d'una perspectiva nova. Un itinerari contemplatiu de la quotidianitat, per mirar i ser mirat, en què es difuminen els conceptes d'actor, espectacle, públic i participant. (Aquesta peça requereix la compra d'una entrada).

Els horaris expressats corresponen a la peça Opia / Sawubona. El punt de sortida es determina en el moment de comprar l'entrada. Aforament molt limitat. No està habilitada per a persones amb cadira de rodes. El QR publicat al programa permet seguir l'evolució d'Opia / Sawubona en streaming.

 

FITXA TÈCNICA

DireccióFerran Orobitg Anglarill
Durada30 minuts
IdiomaSense text
Intèrprets:Ivan Alcoba Núria Sbert Mamadu Diallo Ernesto Langa Lídia Zapatero Marta Puig Anna criado Gonzalo Vilaró

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Fins al 8 de setembre de 2024

IDIOMA

Sense text

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Inici venda d'entrades: divendres 26 de juliol

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX