3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Alma · Festival Jardins de Pedralbes
Alma · Festival Jardins de Pedralbes

Alma · Festival Jardins de Pedralbes

  • Poble Espanyol - Barcelona
diversos
-10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

No veus bé el codi? Ens pots escriure ainfo@tresc.cati te'l farem arribar!

Alma Festival se celebrarà al Poble Espanyol, un lloc especial i únic a Barcelona, ¿¿que destaca per la seva ubicació, història i encant. Envoltat de muralles, aquest lloc convida a submergir-se en la seva arquitectura, artesania, art contemporani i una àmplia varietat d'activitats culturals i de lleure que es podran dur a terme amb la mateixa entrada del festival.

 

El Festival Jardins de Pedralbes és un projecte que va néixer fa 10 anys per Concert Studio gràcies a la passió per la música i la ciutat de Barcelona. Somiaven un lloc obert, a l'aire lliure, en contacte amb la natura i la història. Avui dia, gràcies a totes les persones que han format part durant totes les edicions, el festival s'ha convertit en una referència a Europa. Aquest any i per primera vegada, el Festival se celebrarà al recinte monumental i històric de la ciutat: El Poble Espanyol de Barcelona. El recinte es troba a plena muntanya de Montjuïc, un entorn idíl·lic i en plena natura, sense sortir de Barcelona ia pocs minuts del centre.

 

El Village, situat a l'emblemàtic Poble Espanyol, és un espai encantador envoltat de vegetació, perfecte per gaudir del festival abans de l'actuació principal. Dissenyat per oferir una experiència única durant l'Alma Festival, el Village transportarà a les millors nits d'estiu a Barcelona. Serà el lloc per descobrir nou talent emergent i delectar-se amb la millor gastronomia. El vibrant escenari del Village acollirà diversos artistes emergents que amenitzaran les últimes hores de la tarda. A més de la música en viu, el Village compta amb una àmplia zona de restauració on gaudir de la millor gastronomia local. Es podrà tastar una exquisida varietat de sabors en aquest espai gastronòmic.

 

Descobreix la programació:

             

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Av. Francesc de Ferrer i Guàrdia, 13
08038 - Barcelona

Poble Espanyol
Av. Francesc de Ferrer i Guàrdia, 13, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX