3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Ramat Simfònic · Grec Festival de Barcelona 2023
Ramat Simfònic · Grec Festival de Barcelona 2023
Ramat Simfònic · Grec Festival de Barcelona 2023
Ramat Simfònic · Grec Festival de Barcelona 2023

Ramat Simfònic · Grec Festival de Barcelona 2023

  • Del 6 al 8 de juliol de 2023
  • Plaça de Margarida Xirgu - Barcelona
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

ESPECTACLE FAMILIAR GRATUÏT PER A TOTS ELS PÚBLICS

 

Us deixaríeu posar un esquellot? Potser si fos aparell electrònic i portar-lo us convertís en una peça important d'un muntatge escènic singular... acceptaríeu convertir-vos en un instrument musical. Veniu, que formareu part del ramat.

Entenem com a ramat un conjunt d'animals de la mateixa espècie que o estan junts o caminen plegats. Habitualment ens referim a aquells bens que van ser dels primers animals a ser domesticats per la humanitat i dels quals obtenim llet, llana i carn. Gairebé tots porten el seu esquellot, així que quan us convidin a formar part d'un ramat en plena transhumància que es desplaça d'aquí cap allà, potser voldreu ser un dels quaranta bens que, en aquestes representacions a l'aire lliure, porten al coll un senyal sonor. No, no és cap esquellot, sinó un altaveu electrònic controlat a distància.

Ramat Simfònic invoca el sentit gregari i l'instint animal dins l'ésser humà que inspira el moviment dels dos intèrprets principals. Deixeu-vos portar, moveu-vos pel vostre instint, i si accepteu portar un dels altaveus, gràcies al vostre moviment el so pot desplaçar-se per l'espai i acabareu interpretant una composició sonora en moviment.

És un espectacle pensat per Quim Girón, creador de la companyia Animal Religion, autor de la premiada peça Indomador (Grec 2015), entre moltes més, i un dels noms més destacats de l'escena del circ contemporani a Catalunya, i per l'artista cíborg i coreògrafa Moon Ribas, que durant anys ha portat sensors implantats als peus per copsar els moviments tel·lúrics i que investiga el moviment mitjançant la tecnologia. Tots dos artistes col·laboren des de l'any 2019, barrejant cibernètica i arts escèniques en creacions com Fenomen (Grec 2021).

Una coproducció d'Animal Religion, Sismògraf. Festival de dansa a Olot, Fira Mediterrània de Manresa¿ i suport a la creació de FiraTàrrega.

Amb el suport de ICEC de la Generalitat de Catalunya.

Espectacle per a tots els públics.

FITXA TÈCNICA

AutoriaQuim Girón, Moon Ribas
DireccióQuim Girón, Moon Ribas
Durada55 min.
IdiomaCatalà
Intèrprets:Quim Girón Moon Ribas

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Circ/Màgia

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX