3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Una illa · Grec Festival de Barcelona 2023

Una illa · Grec Festival de Barcelona 2023

  • Del 7 al 9 de juliol de 2023
  • Teatre Lliure de Montjuïc - Barcelona
25,00 €
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades a 8€ exhaurides!
  • Entrades al 20% de descompte per a la Comunitat TRESC a partir del 18 d'abril*

 

*Localitats molt limitades!

 

*****

 

Ara que és evident que el món i els seus recursos són finits, és viable continuar pensant que els desafiaments que afrontem es poden resoldre de manera individual? Aquesta i altres preguntes es formulen en un espectacle creat amb l'ajuda de diferents intel·ligències artificials.

Cal trobar una nova manera de viure plegats; segurament podem estar d'acord amb aquesta afirmació. Necessitem superar la fase actual de conflicte generalitzat i cercar una nova convivència en què el "jo" deixi pas al "nosaltres", en què el benestar individual no es pugui concebre sense el benestar comú. Aquests enunciats són irresistibles, oi? I, tanmateix, estan plens d'elements problemàtics. Qui hi cap, en aquest "nosaltres"? Hi pot haver un "nosaltres" sense un "els altres"? Què fem amb allò que ens molesta? Hi caben, en aquest "nosaltres", les persones que percebem com a diferents, com a pertorbadores? I les intel·ligències artificials? Qui ha d'imaginar els nous mites? Què passa si convidem les intel·ligències artificials a imaginar un "nosaltres"? Té sentit fer-ho? Michael Ende deia que no es pot fer cap crítica de la societat si no va acompanyada d'una representació utòpica del món. Una illa és un lloc on intentar crear alguna cosa junts, on pensar nous mites i plantejar d'una manera poètica si pot existir un "nosaltres", diferent i si és possible representar-lo. El text, la música i les imatges de l'espectacle s'han creat en diàleg amb una sèrie d'intel·ligències artificials.

A Una illa l'Agrupación Señor Serrano deixa de banda els recursos escènics, de vídeo i dramatúrgics que han caracteritzat els seus treballs anteriors, per proposar un llenguatge més visual, plàstic i poètic. D'aquesta companyia amb ampli recorregut internacional s'han pogut veure en edicions anteriors del Grec Festival de Barcelona espectacles de la força de Brickman Brando Bubble Boom (2013), A House in Asia (2014), Birdie (2016), Kingdom (2018) o The Mountain (2020).

Una coproducció del Grec 2023 Festival de Barcelona, Câmara Municipal de Setúbal, Rota Clandestina, Festival Internacional de Teatro de Expressão Iberica (FITEI), Centro Cultural CondeDuque, Laboratorio de las Artes de Valladolid (LAVA), CSS Teatro Stabile di Innovazione del Friuli-Venezia Giulia, Festival delle Colline Torinesi, Feikes Huis, SPRING Festival, Departament de Cultura de la Generalitat.

FITXA TÈCNICA

Direcció Àlex Serrano i Pau Palacios
Durada70 min.
IdiomaCatalà amb sobretítols en anglès
Intèrprets:Lia Coelho Vohlgemuth Sara Montalvão Bartosz Ostrowski Carlota Grau

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català amb sobretítols en anglès

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del TRESC

ADREÇA

Pl. Margarida Xirgu, s/n
08001 - Barcelona

Teatre Lliure de Montjuïc
Pl. Margarida Xirgu, s/n, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
feiners de 18h a 21h. Dissabtes, diumenges i festius de 16h a 18h

Punts de Venda: Compra les teves entrades a través del TRESC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX