3/5
Sense recomanacions Interessa a  
La Veronal · Grec Festival de Barcelona 2023

La Veronal · Grec Festival de Barcelona 2023

  • Del 13 al 15 de juliol
  • Mercat de les Flors - Barcelona
25€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades a 8€ exhaurides!
  • Entrades al 20% de descompte pels dies 14 i 15 de juliol per a la Comunitat TRESC*

 

 *Localitats molt limitades!

 *****

S'acaba un món i en neix un altre. Una companyia de dansa en el millor moment creatiu s'adreça a l'adolescència per parlar sobre el dolor de la pèrdua, però també de l'esperança en el que ha de venir.

Expulsades de la infantesa, les persones que travessen l'adolescència enyoren el temps dels jocs i, alhora, s'il·lusionen amb el ventall de possibilitats que se'ls obre davant els ulls. Viuen un moment de canvi durant el qual es definirà la manera com veuen el món i s'establirà la importància que tindrà per a ells el món material o l'emocional. La Veronal i Marcos Morau conviden el públic a fer servir la intuïció, a activar la memòria i els sentits per endinsar-se en el laberint que suposen els espectacles de la companyia. Què estem veient? On és la sortida d'aquest laberint? Utilitzant un llenguatge que desafia la lògica i ens submergeix en el desconcert, el misteri i la reflexió, Firmamento vol generar un espai màgic que contingui possibilitats infinites i recordi als nois i noies que hi ha moltes realitats possibles, més enllà de la que vivim.

Amb aquest muntatge, La Veronal s'adreça per primera vegada a públics adolescents i acosta a les noves audiències un talent i un llenguatge coreogràfic propis que han suscitat aplaudiments en els principals escenaris del món. Al Festival de Barcelona, la companyia va obrir la boca de l'infern al Teatre Grec l'any 2015 amb Vorònia, va tornar l'any 2018 amb Pasionaria i es va passejar entre la Calanda i el París de Buñuel a Sonoma (Grec 2020). Per aquell espectacle, i pel següent, Opening Night (Grec 2022), la companyia es va endur un premi Ciutat de Barcelona. La lidera Marcos Morau, un coreògraf nascut el 1982 a Ontinyent (Comunitat Valenciana) que es va formar en dansa a Barcelona, València i Nova York, però que també ha cursat un màster en teoria de la dramatúrgia i té amplis coneixements de fotografia. L'any 2005 va fundar La Veronal, un col·lectiu en el qual van confluir artistes de camps tan diversos com la dansa, el cinema, la fotografia o la literatura. Morau ha obtingut el Premi Nacional de Dansa 2013 del Ministeri de Cultura, entre molts altres reconeixements nacionals i internacionals.

Una producció de La Veronal en coproducció amb el Grec 2023 Festival de Barcelona, Oriente Occidente Dance Festival, Centro de Cultura Contemporánea Condeduque, Mercat de les Flors, Temporada Alta, Les Théâtres de la Ville de Luxembourg.

Amb la col·laboració del Graner Centre de Creació i el Teatre L'Artesà.

Amb el suport de l'INAEM ¿ Ministerio de Cultura y Deporte de España i de l'ICEC ¿ Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

FITXA TÈCNICA

DireccióMarcos Morau
Durada60 minuts
IdiomaCatalà, castellà i anglès
Intèrprets:Jon López Núria Navarra Lorena Nogal Marina Rodríguez Shay Partush

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català, castellà i anglès

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del TRESC

ADREÇA

C. Lleida, 59
08004 - Barcelona

Mercat de les Flors
C. Lleida, 59, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Del 13 al 15 de juliol

Horari: A les 20h

Horari Taquilles:
2 h. abans de començar l'espectacle. Els dies de preu reduït no s'aplica el decompte.

Punts de Venda: Compra les teves entrades a través del TRESC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX