3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Per Evita. Una astracanada musical · Grec Festival de Barcelona 2023

Per Evita. Una astracanada musical · Grec Festival de Barcelona 2023

  • 27 i 28 de juliol de 2023
  • Teatre Grec - Barcelona
30€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades a 8€ exhaurides!
  • Entrades al 20% de descompte per a la Comunitat TRESC*

 

*Localitats molt limitades!

 

*****

 

Sigueu benvinguts i benvingudes a la gran celebració perona del Grec 2023, una proposta escènica i musical que converteix en fe religiosa l'admiració que desperta la figura de qui va ser primera dama de l'Argentina.

Hi ha qui creu en alienígenes, hi ha qui creu en Déu i hi ha qui creu en Lewandowski o en George R. R. Martin... També hi ha qui creu en Eva Perón, com els convocants d'aquesta celebració, un grup de perones, com es fan dir, que us parlaran d'Evita i us cantaran cançons. Algunes tenen a veure amb el que s'explica i d'altres procedeixen del musical que va compondre Andrew Lloyd Webber amb lletres de Tim Rice. Escoltareu, doncs, des d'un medley de temes de la gran Raffaella Carrà fins a No ploris per mi, Argentina, entre molts altres cançons convenientment traduïdes al català. Eva Perón és un dels personatges imprescindibles per parlar de la història recent de l'Argentina i, malgrat els anys que han passat des que va morir l'any 1952, encara no hi ha un consens sobre la seva figura. Defensora dels més desafavorits o populista manipuladora? Hi ha qui ho té ben clar com els i les convocants de la missa evangelicoperona que se celebrarà al recinte de Montjuïc. I és que, sense ella, que va omplir l'Espanya de Franco de mongetes en temps de fam, que va gosar dir-li al generalísimo i a la seva senyora, Doña Carmen, allò que no volien escoltar, i que li va salvar la vida a Concha Márquez Piquer fent-li arribar el medicament importat que necessitava, tota la nostra vida hauria estat diferent.

L'espectacle és una adaptació de Requiem for Evita, una peça que l'any 2017 va guanyar el Premi Teatre Barcelona al millor musical i va ser finalista als Premi BBVA. Jordi Prat i Coll és un dels autors que més decididament va impressionar el públic i la crítica en el Grec de l'any passat amb Fàtima, i que en l'edició del 2021 ja havia presentat M'hauríeu de pagar (espectacle guanyador de tres Premis de la Crítica). Autor i director amb una vintena d'anys d'experiència, ha dirigit La Rambla de les floristes, de Josep Maria de Sagarra; Els Jocs Florals de Canprosa, de Santiago Rusiñol (premi Ciutat de Barcelona de teatre, premi Max a la millor adaptació i Premi de la Crítica a la millor direcció) o El público, de Federico García Lorca.

Una producció del Grec2023 Festival de Barcelona i Bitò.

FITXA TÈCNICA

Direcció d'escenaJordi Prat i Coll
Direcció musicalAndreu Gallén
Durada90 min.
IdiomaCatalà i castellà
Intèrprets:Ivan Labanda Anna Moliner Jordi Vidal i Andreu Gallén (resta de repartiment en curs)

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català i castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Musical

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del TRESC

ADREÇA

Passatge Martras, 29
08031 - Barcelona

Teatre Grec
Passatge Martras, 29, 08031 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Punts de Venda: Compra les teves entrades a través del TRESC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX