3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Begoña Alberdi · 24È FESTIVAL MIL·LENNI 2022

Begoña Alberdi · 24È FESTIVAL MIL·LENNI 2022

  • Santa Maria del Mar - Barcelona
des de 18€
-10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Begoña Alberdi, soprano nascuda a la ciutat de Barcelona, on cursa els seus estudis musicals en el Conservatori de Música del Liceu, obtenint Premi d'Honor en els graus elemental i mitjà i Cum Laude en la seva graduació. L'any 1988, amb 23 anys, guanya el seu primer concurs de cant a Sabadell: ¿Concurs Eugenio Marco", que li va proporcionar la possibilitat de pujar-se a un escenari i debutar en un rol de manera professional, ¿Orfeu ed Eurídice" de Gluck.

Després d'aquest meteòric inici, Begoña Alberdi va ser, durant més de 20 anys, convidada a les temporades del Gran Teatre del Liceu, interpretant òperes com ¿Die Walküre", ¿Manon Lescaut", ¿La Fiamma", o ¿Aida". En el Gran Teatre del Liceu ha computat més de 270 funcions i en la resta de teatres del món més de 1.200 funcions, sense comptar concerts i col·laboracions en programes de TV, etc.

Ha cantat en teatres de mig món: Berlín, Frankfurt, Basilea, Zurich, París, Tolosa, Venècia, Roma, Milà, Corea, Guanajuato, Verona, Brasil, Argentina, Irlanda i, per descomptat, en més de 50 teatres d'Espanya, inclosos el Teatre Real, l'Òpera d'Oviedo, Euskalduna, l'Òpera de Màlaga i el Gran Teatre del Liceu i el Palau de la Música, etc.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Plaça Santa Maria, 1
08003 - Barcelona

Santa Maria del Mar
Plaça Santa Maria, 1, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX