3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Sidecars · 24è Banco Mediolanum Festival del Mil·lenni

Sidecars · 24è Banco Mediolanum Festival del Mil·lenni

  • 13 gener 2023
  • Razzmatazz - Barcelona
36€
-10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El grup madrileny Sidecars publica '180 grados', avanç del seu nou disc 'Trece' que veurà la llum el pròxim 16 de setembre i anuncien les primeres dates de la seva gira presentació de l'àlbum: 23 de desembre al Sant Jordi Club de Barcelona i 28 de desembre en el Wizink Center de Madrid.

'180 grados' és una nova cançó reconfortant, alguna cosa així com anar al bar de sempre i que segueixi aquí la teva gent, aquests que coneixes però que no deixen de sorprendre't, aquests que necessites escoltar per a continuar entenent les coses. No és el retorn de Sidecars perquè no s'han anat, han tingut el bar obert tot aquest temps, amb aquest ¿Soroll de fons¿ enmig de tant de silenci, amb aquesta música que han mantingut viva en viu. No s'han anat, però entrar a aquest lloc i trobar que sona una cosa nova, ben tocat, ben sentit, et continua reconciliant amb les coses en les quals creïs. Reconforta arribar al bar i que la teva gent et confessi el seu desconcert (tan compartit), aquesta sensació que no hi ha ningú al volant, que satura la realitat. ¿180 graus¿ és la continuació de l'estat de gràcia que viuen Sidecars, cançó més esmolada del que sembla ('celebrem el primer aniversari entre llàgrimes'), plena de detalls i de picades d'ullet, encara que no tants com té el vídeo clip, absolutament divertit en la seva acumulació de ¿treces¿, que funciona com a preàmbul del que està per venir.

Vídeo i cançó confirmen les ganes de quedar-te aquí a escoltar el nou de Sidecars, aquests amics que tenen la capacitat de cantar la nostra cançó, encara que no sempre sigui d'amor, encara que no sempre sigui de desamor¿

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88
08038 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX