3/5
Sense recomanacions Interessa a  
La gata que volia canviar la història Cia. Thomas Noone Dance

La gata que volia canviar la història Cia. Thomas Noone Dance

  • Sat! Sant Andreu Teatre - Barcelona
12,00 €
11,00 €
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El llenguatge de la dansa, però també el dels titelles i els visuals, serveixen per explicar una història per a tots els públics.

Thomas Noone Dance basteix una reflexió sobre la confiança, la lleialtat i la col·laboració, basada en la faula d'origen hindú La gata, el mussol, el llangardaix i el ratolí.

Els titelles, que imiten les formes dels éssers vius sense copiar-los, són l'origen d'una narració que es basa en una història oriental. Amb uns personatges que no són ni totalment bons ni completament dolents, sinó que mostren una paleta àmplia de matisos, narracions com aquesta, d'origen hindú, ens ofereixen pistes sobre els camins pels quals hem de transitar en la vida.

La gata, el mussol, el llangardaix i el ratolí, parla de quatre animals que viuen en un arbre banià i que tenen una relació de preses i depredadors. Un dia, la gata cau en un parany i, salvada pel ratolí, li promet que mai no el caçarà. Ell, però, no acabarà de confiar en la seva veïna felina, induint així a una reflexió sobre la confiança, la lleialtat i les lleis que regeixen la Natura.

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona, Mostra Igualada, Festi'Mômes (Questembert Communauté), laSala. Centre de Creació d'Arts per a les Famílies (Sabadell). Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona, Thomas Noone Dance i l'Institut Català de les Empreses Culturals Amb la col·laboració del SAT! Sant Andreu Teatre.

FITXA TÈCNICA

DireccióThomas Noone
Direcció musicalJim Pinchen
Durada45 min.
IdiomaCatalà i Castella
Intèrprets:Berta Martí Joel Mesa Eleonora Tirabassi Hector Puigdomènech

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català i Castella

ADREÇA

c/ Neopàtria, 54
08038 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: des d'una hora abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX