3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Estat desgràcia

Estat desgràcia

  • Teatre Tantarantana - Barcelona
20€
14€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Déu i el diable, encarnats per una vella homeless i un noi d'extraradi, s'enfronten per enèsima vegada en un intent per dominar la voluntat del Messies, encarnat aquest cop per una dona activista. Son, al capdavall, un parell de vells amics, cansats de repetir la mateixa juguesca segle rere segle, esdevenint sàdics espectadors de la desgràcia del fill de déu, i del seu llinatge d'homes. El diable sembla estar guanyant la partida, doncs convertit en líder d'una cèl·lula terrorista de tints aconfessionals, ha aconseguit enrolar a la Laia (el Messies) al seu exèrcit i junts han realitzat l'acció més cruenta per eradicar tot vestigi religiós, farts de veure com el poder econòmic utilitzava la fe per controlar i sotmetre al poble. El resultat, una terra devastada i apocalíptica on escassegen els recursos i on la lluita per la supervivència s'acarnissa dia rere dia.

Però Déu amaga una carta. Una darrera i desesperada aposta. Aprofitant la desmotivació de la Laia, que veient la terra assolada dubta d'haver fet bé, el Totpoderós, convertit en mosca, obrarà un absurd miracle transformant al Messies en vaca i encomanant-li la missió de recuperar la fe de la humanitat i salvar-la de la destrucció. Desorientada i confosa, la Vaca haurà de triar entre mantenir-se fidel als seus principis, o convertir-se en una nova versió del vedell d'or en qui els homes puguin creure per tal de trobar un nou sentit a la vida.

Estat Desgràcia és la segona peça de la TRILOGIA SOBRE L' ABÚS DE PODER, formada conjuntament amb Estat Decepció (Sala Flyhard 2018) i Estat de Xoc (estrenada sota el títol provisional de La Gran escapada al Torneig de dramatúrgia contemporània de Temporada Alta 2017).

La trilogia reflexiona sobre l' ús pervers que l' home fa del poder, enfocant-ho des de tres eixos diferenciats: el poder judicial, el poder polític i el poder religiós.

FITXA TÈCNICA

AutoriaCarla Torres
DireccióCarla Torres
Intèrprets:Eu Manzanares / Patricia Mendoza / Ruth Talavera / entre altres a determinar

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

ADREÇA

c/ Les Flors, 22
08001 - Barcelona

Teatre Tantarantana
c/ Les Flors, 22, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: 1 h. 30 min. abans de començar l¿espectacle

Compra les teves entrades a través del Tresc

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX