3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
La ruta de la palta
La ruta de la palta

La ruta de la palta

  • Tantarantana - Barcelona
20€
14€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La palta és el nom xilè per a l'alvocat. Quan fa dos anys Projecte Ingenu viatja a Santiago de Xile en un intercanvi artístic a l'Espacio Checoeslovaquia, es troba en plena vaga de consum de palta: els preus de l'alvocat havien assolit uns màxims històrics que el feien inassumible als autòctons. L'especulació havia arribat al consum d'un aliment bàsic per als xilens per culpa de l'exportació massiva del producte a Europa i als Estats Units. Al mateix temps, aquí es lloava sobre manera l'alvocat per les seves propietats nutricionals i se l'incloïa en totes les dietes vegetarianes, veganes i superhealthy. Es feia evident que la colonització no havia acabat, tal com expliquen els llibres d'història, senzillament havia canviat de forma.

La ruta de la palta és un viatge que va des d'un restaurant vegà ple de turistes a les Rambles de Barcelona, fins a indrets desertitzats per culpa del conreu extensiu de l'alvocat a Xile. Des de la privatització de l'aigua per part de Pinochet, fins als efectes del canvi climàtic al pantà de Siurana; des de les cançons de Víctor Jara fins a les d'Ovidi Montllor; de Violeta Parra fins a Maria del Mar Bonet; de Joan Brossa a Nicanor Parra; des de l'assassinat de Salvador Allende al de Salvador Puig Antich; des de la plaça Urquinaona a la plaza Italia; des de preguntar- nos com de compartida és la nostra història, fins a celebrar-ho.

FITXA TÈCNICA

AutoriaPROJECTE INGENU
DireccióMARC CHORNET ARTELLS
Durada95'
Idiomacatalà i castellà
Intèrprets:GEORGINA AVILÉS / CRISTIÁN CHAPARRO / TONI GUILLEMAT / GERARD MARSAL / NEUS PÀMIES / MARTÍ SALVAT / XAVIER TORRA /

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

català i castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

ADREÇA

C. Les Flors, 22
08038 - Barcelona

Tantarantana
C. Les Flors, 22, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: des d'una hora abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX