3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Temporada Alta 2021
Temporada Alta 2021

Temporada Alta 2021

  • Del 8 d'octubre al 13 de desembre
  • Diversos Espais Girona
Varis
-15%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Temporada Alta viurà la seva 30a edició aquesta tardor amb una programació de 106 espectacles que es veuran del 8 d'octubre al 13 de desembre en 19 escenaris de 6 poblacions diferents.

-15% dte. per a tots els espectacles:

-15% dte. general  per a més de 60 propostes (excepte espectacles familiars, cinema o espectacles amb preus molt reduïts) AQUÍ

Espectacles amb -20% i 25% exclusiu: 

-20% o superior:  Espectacles seleccionats per compres fins al dia abans de l'espectacle

Temporada Alta 2021

L'espectacle inaugural serà L'oncle Vània , una coproducció internacional amb el Teatre Lliure dirigida per Oskaras Koršunovas protagonitzada per actors catalans (Julio Manrique, Ivan Benet, Júlia Truyol, Raquel Ferri, Lluís Marco, Carme Sansa, Anna Güell). Serà l'arrencada d'un festival amb 15 propostes internacionals, 26 produccions i coproduccions pròpies, 60 produccions del país i 39 obres de creació contemporània.

La programació arriba als 106 espectacles, amb 152 funcions (+ les d'A Tempo a les escoles) i 39.087 entrades a la venda de propostes de diferents gèneres: teatre, dansa, música, cinema, familiars i propostes online en un nou portal A distància que s'ha renovat totalment.

 A banda del ja mencionat Koršunovas el festival programa en aquesta edició alguns dels grans noms de l'escena internacional i nacional: Christiane Jatahty, Alain Platel, Christopher Marthaler, Lisi Estaras, Guy Cassiers, Àlex Rigola, Sergio Blanco, Angélica Liddell, Sílvia Munt, Agrupación Señor Serrano, La Veronal, Cirque Aïtal, Israel Galván i Niño de Elche, Carme Portaceli, Sergi Belbel o Clàudia Cedó, entre altres.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Festival

ADREÇA

Consulteu programació

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Del 8 d'octubre al 13 de desembre

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX