3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Pecats imperdonables

Pecats imperdonables

  • Del 12 de novembre al 31 de gener
  • Aquitània Teatre - Barcelona
29€
-30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PECATS IMPERDONABLES és una comèdia-thriller, carregada de suspens, on els personatges mostraran, a través dels seus pecats, la misèria de l'ésser humà. L'espectacle està basat en un text de Benjamín Cohen, "Sin perdón por los pecados" que va estar un gran èxit de taquilla en el seu moment a Panamà.L'obra presenta la història d'una empresa familiar de la zona de Delta de l¿ Ebre que, gràcies als errors comesos per la segona generació, van en picat cap a la fallida. Després de la mort del fundador de l'empresa, la família decideix reunirse i, el que se suposava que anava a ser un acte de reconciliació, es converteix en una batalla mortal on tothom defendrà el que creu que li correspon.

PECATS IMPERDONABLES és una comèdia INTERACTIVA; emulant la nova tendència de pel·lícules interactives aparegudes a la plataforma Netflix (Black Mirror: Bandersnatch), que tant ha donat què parlar a les xarxes, en aquesta obra teatral els espectadors podran igualment interaccionar en directe per interferir en el desenvolupament de la comèdia i decidir el final de l'obra. A través delmòbil podran votar sobre quin és el final que prefereixen veure aquell dia; hi ha tres possibles finals que donarà peu a tres possibles desenvolupaments dramatúrgics finals de l'obra.

FITXA TÈCNICA

Durada90 min
Intèrprets:Francesc Ferrer / Susanna Garrachana / Miquel Sitjar / Agnès Busquets / Peter Vives / Jordi Borrás / Eva Barceló.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Comèdia

ADREÇA

Avinguda de Sarrià, 33
08029 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Del 12 de novembre al 31 de gener

Horari: Varis horaris

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX