3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Las chicas del coro
Las chicas del coro

Las chicas del coro

  • Sala Aquarella - Barcelona
25€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

LAS CHICAS DEL CORO és un musical brillant (i no són els lluentons) de Ferran Gonzàlez (la veu d'Hèrcules) i Las Fernandas (Javier Prados i Joan López Santos¿ els coneixereu de Grindr) amb direcció de Rubén Yuste (l'haureu vist en qualsevol musical, menys en aquest).

Una comèdia musical per a una actriu (Esther Peñas) i cinc actors (o això diuen). Es tracta d'una obra, bé, un espectacle, fins al cul de brilli brilli, ple de hihi i haha combinat amb molt de boom, grrr i nyam nyam on gairebé tot és absurd. O tot. O totes. Enrere van quedar les nostres referències com Priscilla, reina del desert, Kinky Boots o Dreamgirls; ara és el moment de LAS CHICAS DEL CORO.

Les cançons són originals composades per Ferran Gonzàlez (el de Pegados, un musical diferente amb el qual va guanyar premis. Molts premis) i interpretades en directe pels intèrprets que les interpreten. I també tenim música en directe, una meravellosa orquestra composada per 18 instruments, tots ells en un sol teclat, el de la nostra pianista (que tocarà en directe, també).

LAS CHICAS DEL CORO ens explica la història de Simba, un petit lleó, hereu al tro... ah, no, aquest és un altre musical. LAS CHICAS DEL CORO ens explica, ara sí, la història de Cristal, Dina i Leo, tres il·luses drag queens que viuen a Madrid (o a prop) i participen en un concurs de talents per a intentar aconseguir el seu somni: fer-se un lloc al panorama musical (tot molt novedós i mai vist). Per a aconseguir el seu objectiu els tocarà passar per la pedra i convertir-se en les coristes d'una diva dels vuitanta, Blanca Tonegra, de la qual ningú s'enrecorda; així que abandonen la capital per a realitzar una gira amb ella.

Els somnis d'unes començaran a xocar amb les identitats d'unes altres quan la paraula triomf adquireix un sentit molt diferent segons qui la pronunciï. Bé, bé, pura telenovel·la. El Sr. Martín, representant del grup, farà el (im)possible per a aconseguir fama i diners sense importar a qui perjudiqui pel camí.

L'orientació sexual, la identitat de gènere i ser fidel als principis de cadascuna jugaran un paper crucial en el desenvolupament de la història on embolics de faldilles, mentides i orgull es barregen amb talons, humor i brilli brilli. Molt brilli brilli. Tota una fantasia que no et pots perdre.

FITXA TÈCNICA

Autoria Ferran Gonzàlez (la veu d'Hèrcules) i Las Fernandas (Javier Prados i Joan López Santos
DireccióRubén Yuste
Durada105 min.
IdiomaCastellà

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Comèdia

ADREÇA

Gran Via de les Corts Catalanes, 572
08011 - Barcelona

Sala Aquarella
Gran Via de les Corts Catalanes, 572, 08011 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Compra les teves entrades a través del Tresc

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX