COMPARTEIX

Com ja és habitual en els darrers anys, TRESC i el Mercat de Música Viva de Vic revalidem la nostra col·laboració amb l’objectiu de seguir teixint complicitats entre professionals, artistes i públics en el sector musical.

Recollint el testimoni de l’edició de 2023, en la qual vàrem recuperar la totalitat d’accions compartides que històricament es realitzaven amb el MMVV, enguany presentem un seguit d’accions per a reforçar aquesta presència del públic català a la fira de professionals referent del sector.

Maridatge Enomusical: Guillem Ramisa, Elle León i Patricia Atzur mariden amb la DO Catalunya i els embotits de la Cooperativa Plana de Vic.

Maridatge Enomusical: Guillem Ramisa, Elle León i Patricia Atzur mariden amb la DO Catalunya i els embotits de la Cooperativa Plana de Vic.

Els membres de TRESC podran gaudir d’una activitat paral·lela a la programació oficial del Mercat en la qual 3 artistes de l’escena musical catalana ens presentaran les seves novetats discogràfiques i un sommelier especialitzat les maridarà amb 3 vins de DO Catalunya. Una ocasió única per gaudir amb els 5 sentits.

 Concerts TRESC al MMVV

Concerts TRESC al MMVV

Una vegada més, els socis del TRESC tenen reservades unes butaques exclusives per als concerts més destacats de la programació del MMVV. Penja’t l’acreditació de pro de la música i cola’t als concerts reservats a professionals del sector. Afina l’oïda crítica i descobreix les novetats amb les quals artistes d’arreu volen seduir-te.

Festa Presentació a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

Festa Presentació a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

Bon ambient, un espai immillorable, 10 actuacions d’artistes de primera i una cervesa Damm fresca per acomiadar l’estiu. Pots pensar en res més atractiu per passar aquest setembre?

Per ser membre de TRESC, el MMVV et convida en exclusiva a formar part de la seva festa de presentació que tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm el dia 13 de setembre. No t’ho pots perdre!

Un any més (i ja en van 36!) el Mercat de Música Viva de Vic tornarà a reunir professionals, artistes i espectadors enmig d’un moment de canvi en el sector musical.

Al llarg de les darreres dècades, el MMVV ha detectat que els canvis cada cop han estat més importants, i no és coincidència, enguany, la direcció artística tanca la seva etapa de 14 anys al capdavant del  Mercat de Música Viva de Vic, per donar el relleu a un equip que desplegarà un nou projecte a partir de la propera edició.

Del 18 al 21 de setembre, el Mercat de Música Viva de Vic presenta una programació que farà un repàs al panorama musical a través de 61 concerts de 59 grups i artistes (49 en la programació professional i 10 de la programació de festival), i tu no t’ho pots perdre!

Consulta tota la programació, aquí!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES