COMPARTEIX

Després d’uns mesos de descans, donem la benvinguda a la primera trobada de l’any del cicle Primera Fila! Aquest cop, Pere Arquillué, actor català de cinema, teatre i doblatge serà l’encarregat d’iniciar el nou cicle 2024.

Com ja sabeu, l’objectiu d’aquest cicle és apropar al públic les personalitats més destacades del sector cultural. Tota una oportunitat per endinsar-nos i conèixer més d’ells i dels seus projectes mitjançant una conversa dinàmica i distesa, moderada pel periodista David Sabaté. Com les anteriors trobades, l’esdeveniment tindrà lloc a la Sala Bàscules de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

L’any passat vam tenir el plaer d’estrenar i compartir aquest cicle amb grans figures del món cultural com Joan Pera, Carme Ruscalleda, Guillem Clua, Javier Mariscal, Ivan Labanda o Toni Soler. Tots i totes van compartir amb nosaltres els seus projectes passats, presents i futurs. En aquesta ocasió, l’actor català Pere Arquillué serà qui donarà la benvinguda al Primera Fila de la temporada 2024!

Amb una trajectòria professional extensíssima, Arquillué ha participat en projectes com L'adversari d'Emmanuel Carrère, dirigida per Julio Manrique; Paraíso Perdido d'Helena Tornero, dirigida per Andrés Lima; Jerusalem, de Jez Butterworth, dirigida per Julio Manrique o Àngels a Amèrica, de Tony Kushner, dirigida per David Selvas. A més, també ha estat guardonat amb nombrosos premis entre els quals destaquen el Premi Nacional de Cultura en la modalitat de teatre (2011), i quatre premis Butaca a millor actor de teatre (2008, 2011, 2013 i 2019), entre molts d’altres. 

En aquesta primera trobada de l’any, l’actor terrassenc ens parlarà del nou espectacle que protagonitza amb Emma Vilarasau: Ifigènia, una obra sobre el valor sagrat del sacrifici en la tragèdia clàssica on la directora teatral Alícia Gorina, li dona una mirada humanística, crítica i irònica a la figura mística. La història gira entorn el debat que es crea sobre la protagonista. Qui és Ifigènia? La noia que accepta ser immolada pel bé comú o la víctima que acaba representant la bondat més pura? Una noia innocent o una dona conscient? Algú modèlic que cal homenatjar? Una còmplice de la violència? O una rebel?

No deixis escapar l'oportunitat de conèixer-lo en persona aquest dijous a les 20.00h, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm! 

Reserva ja la teva invitació fent clic aquí!  

 

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES