COMPARTEIX

Notícies
10 D’AGOST DEL 2023 per Pol Segarra

Després de 4 anys d'aturada per la pandèmia, tornem a celebrar el nostre especial Maridatge Enomusical en el marc del Mercat de Música Viva de Vic 2023 i incorporant complicitat de la DO Catalunya, la Cooperativa Plana de Vic i l'Orfeó de Vic

 

Quin gust té una bona cançó? Gaudim de la música en directe, a casa, pel carrer i, sovint, la maridem amb altres activitats: la compartim a taules llargues, l'escoltem de fons fent la bugada o ens amenitza les hores a la feina. Sense ser-ne del tot conscients, més enllà de sentir-la, gaudir-la, veure-la, sovint, també la maridem també amb tast i olfacte: la cervesa que prens a la sala de concerts, la copa llarga al pub musical, el refresc a un festival i un llarg etcètera de circumstàncies. Per què no maridar-la conscientment?

Des del TRESC, et volem convidar a un viatge a través de les cançons de tres dels músics més destacats de l'escena catalana, maridades amb 3 dels vins més destacats de la nostra terra. Un viatge pels sentits en el qual descobrir que la música s'escolta, es viu, es veu però també es pot olorar i tastar. Deixa'ns plantejar-t'ho: Dissabte en horari de vermut, Sara Terraza, Ju i Albert Lax, els vins de la DO Catalunya i els embotits de la Cooperativa Plana de Vic; les amistats i el bon rotllo els portes tu.

Aquest any 2023 recuperem l'històric Maridatge Enomusical al Mercat de Música Viva de Vic i creiem que no hi pots faltar. Tu, apassionada de la cultura, de la que s'escolta, de la que es palpa, de la que s'olora i es tasta. Tu que vius l'art i la cultura amb els 5 sentits, no hi pots faltar.

La taula està parada, per on vas? T'estem esperant! Reserva la teva entrada, aquí!

 

 


per  Pol Segarra

ÚLTIMS ARTICLES