COMPARTEIX

Aquesta tardor arriba l’espectacle més gran i més ambiciós de Nostromo Live de la mà d’Àngel Llàcer i Jordi Sellas i sota la direcció musical de Manu Guix i Gerard Alonso. Amb un pressupost de 2,7 milions d’euros, “The Producers”, la comèdia musical de Mel Brooks, és un repte sense precedents al món teatral, ja que tot i no haver gaudit de molta popularitat, ha obtingut múltiples premis —inclosos Grammy, Óscar i Tony— que l’han convertit en el musical més guardonat de la història. 

Després d’haver conquerit el Broadway novaiorquès i el West End Londinenc, arriba a Barcelona amb un elenc de 24 actors i ballarins, entre els quals destaquen Mireia Portas, Ricky Mata i Armando Pita; acompanyats per una orquestra en viu i unes cançons increïblement divertides que et faran riure sense parar. Àngel Llàcer ha declarat que: 

És l’espectacle natural que ens tocava fer, ja que aquest espectacle suma l’humor de La jaula de las locas i l’espectacularitat i els números musicals al pur estil Broadway de Cantando bajo la lluvia. Hem aposat de nou per un clàssic, "The producers", que ens parla dels límits de l’humor i la llibertat d’expressió, temes molt actuals.

D’altra banda, Jordi Sellas, responsable de l’equip de producció de Nostromo Live, ha afegit que “tenim un repte per superar, no és un títol excessivament conegut, però tampoc ho era La jaula i ara és el nostre musical insígnia. Serà el musical més ambiciós dels últims anys i disposarà d’un dispositiu escènic espectacular mai vist a Catalunya”. 

Els directors asseguren que la trama convida a riure, explicant la història de dos empresaris teatrals que planegen enriquir-se produint el fracàs més gran de la història del teatre musical. El seu pla consisteix a fugir amb els diners dels inversors després de muntar un espectacle anomenat “Springtime for Hitler” (La primavera de Hitler), contractant als pitjors intèrprets i a l’equip més mediocre. 

Musicalment, Manu Guix ha afirmat que “The Producers es basa en el millor del Broadway clàssic, coral i amb una abundància de cordes i vents. Té una partitura molt alegre i fa referència a grans produccions de l’època daurada del gènere, com Cantando bajo la lluvia, i inclou temes de Cole Porter”. 

L’espectacle, segons els productors, també realitzarà temporada a Madrid i farà una gira internacional. Pel que respecte a casa nostra, les entrades ja estan a la venda a Barcelona, així que afanya’t i no et perdis un dels espectacles més prometedors de la temporada!

Si vols més informació, fes clic en aquest enllaç!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES