COMPARTEIX

Si d’una cosa ens agrada presumir al Club TR3SC és del munt d’activitats pròpies que organitzem al llarg de l’any. Sabies que només el 2017 en van ser més de 400

Els dies que hem deixat enrere han estat especialment intensos perquè estem immersos en l’aniversari del club i això és sinònim de més activitat. Com que no volem que totes aquestes coses que fas amb el TR3SC caiguin en l’oblit una vegada passades, a partir d’aquesta setmana t’enviarem un resum d’aquelles propostes més destacades, a partir de les opinions que sòcies i socis com tu han escrit una vegada han viscut l’experiència TR3SC.

T’hem dit mai que per l’aniversari del club sempre fem un munt de coses? Aquest any vam començar aviat amb una preestrena de la pel·lícula 'Cariño, yo soy tu'. En general va rebre bones crítiques, tot i que segurament el gintònic al que vam convidar a tothom que hi va venir hi va tenir alguna cosa a veure ;-)

De prestrenes al cap de l’any en fem una pila. Més de 150 i aquests dies heu pogut veure abans que ningú, títols com 'El príncipe encantador', 'La casa torcida' o 'Custodia compartida' de la que la Begoña, una de les sòcies que hi va venir, en va dir això:

Capítol a part mereix el cicle #visavisTR3SC. Només la setmana passada en vam fer dos. El primer amb la Sílvia Soler amb el celler Números vermells. Vam encetar el cicle on totes les convidades són dones i els cellers que hi participen són representats també per dones. És el nostre petit granet de sorra per millorar en matèria d’igualtat i d’això en sap prou la Leticia Dolera, que va venir dijous 19 amb el seu llibre 'Morder la manzana' i un discurs d’alt voltatge, irònic i divertit a parts iguals. No ho diem nosaltres. Ho diu la gent que hi va venir:

El 2018 també hem recuperat que havíem deixat en stand by: El + que música. És un cicle on els artistes conversen amb els socis i sòcies del club i entre pregunta i pregunta, interpreten algunes de les seves cançons en format acústic. Tot molt bonic, molt proper, molt exclusiu, molt... TR3SC :

Abans d'acabar el rapàs d'avui, no podem passar per alt la gran festa literària que des de fa 5 anys organitzem als voltants de Sant Jordi. L’Antiga Fàbrica Estrella Damm es va omplir de llibres, autors i gent TR3SC amb ganes de conèixer l’Antoni Bassas, la Najat el Hatchmi, la Roser Capdevila i fins a 8 autors. Tot plegat conduït per la periodista de TV3 Anna Guitart i acompanyat de les mandonguilles i les braves de Pebre Negre, que tots sabem que en aquest país es pensa millor amb la panxa plena:

Per avui ho deixem aquí, però tanquem aquest resum amb una imatge de l’espai que ens vam currar al Palau de la Virreina per celebrar el dia de Sant Jordi. Aquí no podem afegir comentaris de persones perquè no ens n’heu fet arribar i perquè com en tot allò que fem... sobren les paraules :-P I si tens ganes de fer alguna activitat diferent, aquí va un llistat de propostes que organitzem des del club TR3SC només per a tu. Fins la setmana que ve!

 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES