3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Nadal a Madeira

Nadal a Madeira

  • Sortida el 4 de desembre
  • Promoviatges - Barcelona
DES DE
1420€
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Reserva

DESCRIPCIÓ

Programa:

Dia 1
Barcelona ¿ Funchal

Presentació a l'aeroport de Barcelona, davant dels taulells de la companyia aèria TAP Portugal, per agafar el vol TP 1031 de les 10.50 hores amb destinació a Funchal via Lisboa. Arribada prevista a les 17.10 hores i trasllat a l'Hotel Turim Santa Maria 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 2
Funchal

Esmorzar a l'hotel. Seguidament, ens dirigirem cap al centre de Funchal, per visitar el Mercado dos Lavradores, un punt de referència de l'arquitectura de la ciutat de Funchal i de la vida diària, continuarem visitant una botiga de brodats Madeira Bordal, situada a l'emblemàtic carrer Dr. Fernão Ornelas, on podrem veure el procés artesanal de brodats. Continuarem recorrent els carrers de la ciutat portuguesa on veurem l'ambient nadalenc. Dinar en un restaurant. A continuació, anirem a visitar el jardí botànic, on trobarem més de 2.000 plantes i flors exòtiques originaries de tots els continents que són un punt de ciència i cultura. Seguirem visitant la Catedral de Funchal, anomenada Monument Nacional des de 1910. Temps per veure el Mercat de Nadal. Sopar i seguidament sortirem per fer el tour d'il·luminacions nadalenques de Funchal que creen un ambient màgic sorprenent. Allotjament a l'hotel.

Dia 3
Funchal ¿ Cabo Girao ¿ Porto Moniz ¿ Camara De Lobos ¿ Funchal
Esmorzar a l'hotel. Iniciarem la ruta a l'oest de Madeira cap al Cabo Girão, conegut per ser un dels penya-segats més alts del món situat a 580m de l'oceà atlàntic, on a través d'una plataforma de vidre podrem gaudir de les impressionants vistes que ens ofereix. Continuarem cap al pas de la muntanya Encumeada, amb un impressionant paisatge al nord de l'illa on podrem passejar pels carrers de São Vicente i la seva església del segle XVII. Seguirem caminant fins a Porto Moniz, on els impressionants penya-segats i les seves cascades ens deixaran sense paraules. Dinar en un restaurant local. Tornarem a Funchal per les muntanyes i travessant la plana Paul da Serra. Les vistes dels nombrosos barrancs i les seves valls ens deixaran sense paraules. Farem parada al poble pescador de Câmara de Lobos, i veurem què va inspirar a Winston Churchill per pintar allà. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 4
Funchal ¿ Monte i Eira do Serrado ¿ Funchal

Esmorzar a l'hotel. Sortirem cap al Parc de Santa Caterina, que té unes bellíssimes vistes sobre Funchal i fins a arribar a la fàbrica de dolços Santo Antonio, on podrem degustar el conegut pastís de mel i les galetes de mel, uns dolços tradicionals de Madeira. Seguidament, visitarem els jardins públics i l'església de Nostra Senyora de Monte, patrona de l'illa i que alberga la tomba de l'últim emperador d'Àustria, Carles I. Més tard, qui ho desitgi podrà fer un descens amb els ¿carros de cestos" el transport típic tradicional fins a Livramento. A partir d'aquí, agafarem un autobús per continuar amb el nostre recorregut a través d'un camí forestal de pins i eucaliptus fins a Eira do Serrado, amb un mirador que dona una vista vertiginosa del cràter de Curral das Freiras. Dinar en un restaurant. Un cop dinats, farem un passeig fins al mirador. Retorn a Funchal, fent parada al mirador de Pico dos Barcelos, on gaudirem d'una vista general de la ciutat de Funchal i dels seus voltants. Arribada a Funchal. Temps lliure per passejar pel mercat de Nadal i veure el típic pessebre de Madeira, on trobarem originals figures fetes amb fang, cera i escorça. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 5
Funchal ¿ Santana ¿ Portela ¿ Ponta de Sao Lourenço ¿ Machico ¿ Funchal

Esmorzar a l'hotel. Avui, anirem a Santana. La nostra primera parada serà la Pica do Arieiro, situada a 1.818 metres. Les vistes des de les piques volcàniques són salvatges i impressionants. La següent parada és al Parc Natural de Ribeiro Frio, que ens permetrà viatjar en el temps mentre caminem pel fascinant bosc de Laurisilva, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Continuarem en direcció a Santana, on veurem algunes de les cases més antigues de Madeira, las famoses cabanes tradicionals amb el sostre de palla. Dinar en un restaurant. Passarem per Portela, amb unes vistes al poble de Porto da Cruz i la coneguda roca de l'Àguila. Fem parada a Engenho del Aguardente per fer una degustació, després ens dirigirem a Ponta de São Lourenço per observar la geologia que fa que aquest paisatge sigui tant únic. Veurem fantàstiques roques de colors que es precipiten cap al mar i les illes veïnes de Porto Santo i Desertas. Per acabar, visitarem la històrica ciutat de Machico, descoberta pels portuguesos al segle XV i que va donar lloc al naixement de l'era de la exploració i el descobriment del nou món. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 6
Funchal ¿ Barcelona

Esmorzar a l'hotel. Avui, visitarem el celler de vins de Madeira més antic de la ciutat, Adegas de São Francisco. Passejarem entre les botes de la família, els magatzems d'envelliment del vi, la sala temàtica, el museu i acabarem fent una degustació de dos vins, un d'ells envellit. Dinar en un restaurant. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport per agafar el vol TP1692 de la companyia TAP Portugal de les 17.35 hores amb destinació a Barcelona (via Lisboa). Arribada prevista a la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 23.45 hores. Arribada recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis.
Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Sortida el 4 de desembre

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllet d'avió en classe turista
Pensió completa durant tot el viatge amb aigua de gerra als àpats
Allotjament a l'hotel definit a l'itinerari
Visites definides a l'itinerari com incloses
Guia local en destí
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge
Assegurança bàsica d'assistència en viatge


Serveis no inclosos:
Dinar del primer dia i sopar de l'últim
Begudes als àpats
Propines
Extres de caràcter personal
Qualsevol altre servei no mencionat com a inclòs
Taxes aèries: 95€

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX

Registrant-te

Processant-lo