3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Soundhood Son Estrella Galicia BCN 2024

Soundhood Son Estrella Galicia BCN 2024

  • 26 d'octubre del 2024
  • Diversos Espais Barcelona Ciutat - Barcelona
27€
INVITACIÓ
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Reserva

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ TRESC: INVITACIONS PER EL DISSABTE DIA 26 D'OCTUBRE

El projecte musical cerveser ha creat una alternativa per inundar diferents espais d'activitats musicals i extramusicals. En aquests esdeveniments es podran barrejar concerts a sales a botigues de discos, d'instruments o de roba vintage, noves propostes gastronòmiques o tallers de cultura de cervesa en un mateix barri, reivindicant l'aposta local i el suport a les comunitats culturals.
Soundhood és un concepte col·laboratiu que acostarà la música, la gastronomia i la cultura a aquests llocs on comença tot: el bar de la cantonada on es resol el món amb unes cerveses, la botiga de discos on aconseguir l'última cosa d'aquell artista que encara no coneix ningú o la sala on va actuar per primer cop el cap de cartell del dia de demà.
Els barris són el nucli on neix la música, l'art i la cultura i Soundhood és l'oportunitat perfecta per posar-ho en valor. Aquesta nova forma de fer barri ideada per SON Estrella Galicia va organitzar la seva primera edició el passat mes de juny a diferents espais de Londres, entre ells les sales Paper Dress Vintage i Two Palms o la botiga de discos The BBE Store.

El dissabte 26, Soundhood SON Estrella Galicia Barcelona es desplaça cap a un dels eixos escènics més destacats de la ciutat. Al començament de la tarda, el centre de difusió cultural Aclam Club ¿espai únic per descobrir¿ acollirà un showcase de Renaldo & Clara, pop elegant amb tocs de hip hop arribat de Lleida que es va colar entre el millor de l'any el 2023 amb el seu àlbum La boca aigua, que estarà precedit d'un divertit taller que explicarà les analogies entre la cervesa i la música a través d'un pedal de guitarra i d'una sèrie de claus per aprendre com llençar-te la canya perfecta. A continuació, els 80 primers compradors de l'abonament de dos dies podran viure al Paral·lel 62 Club la prèvia perfecta gaudint d'una proposta gastronòmica maritada amb un showcase secret. El plat fort del dia arrencarà a les 20:00 ha Paral·lel 62 on tindran lloc els directes de Shame, Goat Girl i Amor Líquid. Aquests últims són l'adalid de l'art-punk en espanyol, representants dels problemes de la generació Z amb un discurs propi i biogràfic materialitzat en el primer àlbum homònim recent.

Al mateix escenari es podrà gaudir amb una de les joies del noise-rock i el garatge dels anys seixant britànic més actual, Goat Girl, que arriben amb el seu recent editat tercer àlbum sota el braç: ¿Bellow The Waste". Aquesta edició de Soundhood arribarà a la fi amb el jove i rabiós post punk londinenc de Shame, la formació de Brixton que vessa d'actitud i energia en títols com ¿Food for Worms" (2023), ¿Drunk Tank Pink" (2021), ¿Live In The Flesh" (2018) o el seu debut, ¿Songs of Praise" (2018). Tancaran la nit Mëther & Zacker, DJs gallecs que fa anys que triomfen a les pistes barcelonines amb les seves enèrgiques sessions.

Amb tot, Soundhood SON Estrella Galicia impulsarà espais i artistes amb ànima per crear una experiència que vagi més enllà dels estadis i els grans recintes i que torni l'essència de la música al barri.

 

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

26 d'octubre del 2024

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Consulteu programació
08001 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX