3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Dan Peralbo i el Comboi · +QueMúsica 2024

Dan Peralbo i el Comboi · +QueMúsica 2024

  • Dimarts 29 d'octubre | 19:00h
  • BARCELONA PIPA CLUB - GRÀCIA - Barcelona
exclusiu
INVITACIÓ
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Reserva

DESCRIPCIÓ

El +QueMúsica és el format de trobades de proximitat del TRESC que t'acosta a les novetats discogràfiques més rellevants de l'escena nacional. Vine als +QueMúsica i gaudeix escoltant anècdotes i històries sobre com s'han gestat els àlbums més recents. En aquesta ocasió et convidem a descobrir Dan Peralbo i el Comboi, que després d'un exitós recorregut, guanyant el concurs Sona9, presenten el seu primer llarga durada. Disc aclamat per la crítica i algunes de les figures més rellevants com Lluís Gavaldà.

 

En paraules de Lluís Gavaldà:

Hi ha grups que t'agraden, altres que t'encanten i després hi ha grups que necessites. Un servidor, des que els va descobrir fa un parell d'anys, té a Dan Peralbo i El Comboi a dalt de tot d'aquesta tercera categoria.

I és que la proposta musical d'aquest grup de Torelló és una alenada d'aire fresc en aquest tsunami de sons urbans i cantautors lànguids que acaparen l'escena catalana actual.

Dan Peralbo apunta cap a una altra direcció, un pop de guitarres esmolades, rabiosament melòdic i amb tornades enganxoses com caramels de cafè amb llet.

Ara tornen amb el seu primer llarga durada, un disc impecable, gràcies en bona part a la producció de l'Aleix Turon i en Joan Delgado, els dos membres de Cala Vento, que han afegit un extra de contundència a un cançoner ple de melodies que entren a la primera, de les que es queden al teu cor per sempre més.

A tot això cal afegir unes lletres sornegueres, assolellades i lúdiques, sense cap bri de pretensiositat o falsa transcendència. Costa triar, però m'atreveixo a dir que peces com "Angelina Jolie", "Tot allò que vaig sentir" o "Com es mou" sonen com clàssics del power pop nostrat. Sí, el pop vital de Dan Peralbo i El Comboi és necessari.

Escolta'l i em donaràs la raó.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Dimarts 29 d'octubre, 19:00h

CATEGORIES

ADREÇA

Carrer de Santa Eulàlia, 21
08012 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX

Registrant-te

Processant-lo