3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Esmorzar de verema: raïm, most i vins en plena fermentació - Verema del cava 2024
Esmorzar de verema: raïm, most i vins en plena fermentació - Verema del cava 2024

Esmorzar de verema: raïm, most i vins en plena fermentació - Verema del cava 2024

  • 15 de setembre del 2024 a les 9:30h
  • Celler Carles Andreu - Pira
10€
-10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Durant els pocs dies en què el most es troba a l'equador de la fermentació, ja a mig camí del vi, podem gaudir d'una beguda dolça i refrescant, plena de llevats que l'enterboleixen i l'omplen de bombolles. Tradicionalment elaborada amb raïm blanc de maduració moderada, aquesta beguda és celebrada i degustada cada any durant la verema a molts cellers del centre d'Europa, on l'anomenen Federweisser, Bernache o Sturm. El seu acompanyament habitual és el pastís de ceba.


Al Celler Carles Andreu us proposem doncs la degustació d'aquesta beguda (i d'altres productes de la collita: raïm, most, vi en rama i evidentment tots els nostres vins i caves), acompanyada d'un esmorzar de coca de ceba, amb llonganissa i arengada, i brioix. Prèviament a l'inici de l'esmorzar, farem una explicació del procés de vinificació a l'interior del celler.


T'hi esperem amb moltes ganes!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Menjar i beure    Enoturisme

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX