3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Viatja a Budapest amb la revista "Sàpiens"

Viatja a Budapest amb la revista "Sàpiens"

  • Sortides el 5 i el 10 d'octubre
  • Budapest - Varis
1995€
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Sàpiens i l'agència Tarannà hem organitzat, aquesta tardor, un viatge molt especial a la capital d'Hongria. Amb el guiatge de l'historiador Martí Carbonell, visitarem les joies patrimonials de Budapest, navegarem pel Danubi, ens relaxarem en un centre termal i descobrirem els vincles entre les cases reials catalanes i hongareses durant l'època medieval.

Ho farem en dues sortides, del 5 al 8 d'octubre i del 10 al 13 d 'octubre. El període d'inscripció s'obrirà a les 12 h del dimarts 16 de juliol, i es tancarà una setmana després, el 23 de juliol, a la mateixa hora.


Informació pràctica:
Dates i grups:
Sortida 1: 5 d'octubre del 2024
Sortida 2: 10 d'octubre del 2024

Durada: 4 dies
Grup mínim: 22 persones
Grup màxim: 25 persones


Preu:
Subscriptors de Sàpiens: 1.945 euros (taxes incloses).
No subscriptors: 1.995 euros (taxes incloses).

L'itinerari:

DIA 1: BUDA (5 d'octubre / 10 d'octubre)
Començarem la visita d'aquesta ciutat dividida en dos pel riu Danubi recorrent els carrers i els monuments més importants de Buda: el cèlebre Bastió dels Pescadors, amb set torres que simbolitzen les set tribus magiars fundadores d'Hongria; l'església de Maties, escenari de les coronacions reials, i el Palau Nacional, situat dins del complex del castell de Buda, i que avui acull la Galeria Nacional Hongaresa, el Museu d'Història de Budapest i la Biblioteca Nacional. En una de les muralles del castell, es pot veure la placa en record dels tres-cents catalans que van participar en la recuperació de Budapest, el 1686. Un cop a l'hotel, s'oferirà la xerrada, a càrrec de Sàpiens, Princeses hongareses: de Constança d'Aragó a Violant d'Hongria.


DIA 2: VISÉGRAD - EZTERGOM (6 d'octubre / 11 d'octubre)
A una hora de Budapest, visitarem el pintoresc poble medieval de Visegrád. Pujarem fins al turó dels Núvols, on tindrem unes vistes espectaculars de les ruïnes del castell del Cel i de la vall del Danubi. Tot seguit, anirem cap a Esztergom, l'antiga capital d'Hongria, i entrarem a la seva basílica impressionant, un dels indrets més preuats del catolicisme hongarès, i on hi ha la tomba del cardenal Mindszenty, una figura emblemàtica de la resistència hongaresa contra el règim comunista. Després de dinar en un restaurant típic de la zona i en el viatge de tornada a Budapest, pararem a l'encantador poble de Szentendre (Sant Andreu), conegut per l'atmosfera artística i un nucli antic ben conservat.

 
DIA 3: BUDAPEST I EL DANUBI (7 d'octubre / 12 d'octubre)

Després de visitar el Parlament d'Hongria ¿i la seva cúpula majestuosa, on es guarden les joies de la Corona¿, passarem pel monument de les Sabates ¿un homenatge commovedor a les víctimes jueves que van ser afusellades i llançades al riu durant la Segona Guerra Mundial¿, entrarem a la basílica de Sant Esteve, dedicada al primer rei d'Hongria, i farem cap a la plaça de Vörösmarty, el punt neuràlgic del centre de Budapest, amb el carrer Váci i el Gran Mercat com a parades imprescindibles. Després de dinar, visitarem la Casa del Terror, un museu impactant dedicat a les víctimes dels dos règims dictatorials del segle XX: el nazisme i el comunisme. Al vespre, passejarem en vaixell pel Danubi i soparem en un restaurant tradicional hongarès, amenitzat amb música i balls zíngars.


DIA 4: BANYS TERMALS (8 d'octubre / 13 d'octubre)
Matí lliure per anar de compres o per relaxar-se en un dels espectaculars centres termals de la ciutat, fins a l'hora pactada per anar cap a l'aeroport.

FITXA TÈCNICA

Durada4 dies de duració

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Sortides el 5 i el 10 d'octubre

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ADREÇA

Budapest
00000 - Varis

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

El preu inclou:
Acompanyament de l'editor o de la directora de Sàpiens, Jordi Creus i Clàudia Pujol, respectivament, i de l'historiador Martí Carbonell.
Vols internacionals amb la companyia aèria Wizz, en classe turista.
Allotjament a l'hotel K+K (4*).
Régim de pensió completa.
Transport col·lectiu privat en tots els desplaçaments.
Impostos aplicaples i taxa turística.


El preu no inclou:
Assegurança d'assistència i cancel·lació (opcional).
Totes les despeses personals.
Tot el que no està descrit com a inclòs sota la llista inclou.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX