3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Hi ha espai a Catalunya per la creació? · Activitat paral·lela del Festival Grec 2024

Hi ha espai a Catalunya per la creació? · Activitat paral·lela del Festival Grec 2024

  • Heartbreak Hotel - Barcelona
INVITACIÓ
EXHAURIT
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

ACTIVITAT GRATUÏTA DE L'AULA DE PÚBLICS DEL TRESC EN EL MARC DEL FESTIVAL GREC 2024

Entre totes les persones assistents se sortejarà una invitació doble per veure 'Sis hectàrees d'oliveres' el dijous 4 de juliol a les 19:30h a Heartbreak Hotel.

El divendres 28 de juny arriba al Teatre Lliure de Montjuïc la trilogia de la Needcompany: 'Billy's violence', 'Billy's joy' i 'Billy's violence + Billy's Joy', el 2 de juliol a Heartbreak Hotel 'Sis hectàrees d'oliveres', el dimecres 3 de juliol al Teatre Lliure de Gràcia 'Morir lo hace todo el mundo' de José y sus hermanas i el dilluns 8 de juliol al Mercat de les Flors 'Un cos sense talent' de Monte Isla.

Amb l'arribada de tots aquests espectacles al Festival Grec, hem organitzat una taula rodona perquè puguem conèixer de què van aquests espectacles i puguem parlar sobre com es desenvolupa la creació a casa nostra.

Natalia Barraza s'asseurà amb Nao Albet (Needcompany i 'Sis hectàrees d'oliveres'), Marta Díez (José y sus hermanas), Rut Girona (Monte Isla) i David Marin (director de la Nau Ivanow) per parlar de les seves experiències i d'aquests espectacles que arriben al Festival.

Coneix els i les participants d'aquesta activitat:

Nao Albet

Nao Albet compon, canta, escriu, dirigeix i actua. Hi ha vegades en les quals ho fa tot alhora. Com a actor, la seva filmografia s'apropa a la desena de llargmetratges, com El buen patrón (Fernando León de Aranoa, 2021) entre ells. Escriure i dirigir teatre li ha valgut dos premis Max, tots dos compartits amb Marcel Borràs, el seu còmplice inseparable si es tracta de crear. Les càmeres l'acompanyen des dels 13 anys, quan va debutar a la televisió.

Marta Díez - José y sus hermanas

José y sus hermanas són un col·lectiu de cinc creadores que pretenen possibilitar a l'espectador que estableixi noves correlacions mentre està mirant, que descobreixi que no pot confiar en allò que veu. Procuren activar aquesta part que ens obliga a buscar i descobrir una cosa nova, a resignificar allò que s'està mirant i dotar-lo així de nous significats. Busquen imatges, espais i preguntes que fugin del pensament i forma hegemònic. José y sus hermanas emergeix de el desig de generar una cosa utòpica. No es tracta de caricaturitzar la realitat o de denunciar uns personatges. Gaudeixen mirant el món i observant allò que no eren capaços d'imaginar abans; allò que també pot ser bell.

És graduada en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona. Comença la seva formació teatral a l'escola Atrium i l'Estudi Berty Tovias. Al mateix temps s'inicia en els estudis de piano al Conservatori de Sant Feliu de Llobregat. Realitza projectes com La falsa suicida d'Angélica Liddell dirigida per Sadurní Vergés al Teatre La Vilella.
Paral·lelament es forma en dansa flamenca a l'escola José de la Vega. També ha treballat com a actriu de doblatge a SDI Media.
Actualment combina la seva feina com a actriu i creadora amb el de el món de la distribució a PalosantoProjects.

Rut Girona - Monte Isla

Monte Isla el formen Adrià Girona, Andrea Pellejero i Rut Girona, a més d'altres col·laboradors que orbiten al voltant del projecte.

La companyia investiga en les seves peces la idea del paisatge. A partir d'aquest concepte ha desenvolupat una sèrie de pràctiques que tenen a veure amb la coreografia de l'inert, és a dir, tot el que participa en la posada en escena i que no és un cos humà: la tècnica teatral (el so, la llum i la maquinària), l'espai de representació, l'escenografia i l'attrezzo. Tota aquesta "matèria" es concep com a extremitats d'un sol organisme viu, un "gran titella".

David Marin

Director de la Nau Ivanow, un centre de residencies internacionals d'arts escèniques, també exerceix com a vicepresident a la Red de Teatros Alternativos, de l'estat Espanyol, secretari de RIEE (Red Iberoamericana de Espacios Escenicos), i va ser president de Xarxaprod (xarxa d'espais de creació de Catalunya) entre el 2020 i el 2023.

 

No deixis que t'ho expliquin i forma part d'aquesta trobada única!

 

FITXA TÈCNICA

Durada1 hora aprox.
IdiomaCatalà
Intèrprets:Rut Girona David Marin Marta Díez Nao Albet Natalia Barraza

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Nous formats

ADREÇA

Carrer Bacardí, 35
08028 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari: A les 20h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX

Registrant-te

Processant-lo