3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Festival Harmonia 2024

Festival Harmonia 2024

  • 28, 29 i 30 de juny del 2024
  • La Parada del Jonquer - Les Planes d'Hostoles - Planes d'Hostoles, les
des de 30€
-15%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La segona edició del FESTIVAL HARMONIA es celebrarà els propers 28 i 29 de juny de 2024 a La Parada del Jonquer de Les Planes d'Hostoles. Un Festival de dos dies en plena natura, on podràs de venir d'acampada o camper gratuïtament.

STAY HOMAS, FIGA FLAWAS, TRIQUELL i LILDAMI com a caps de cartell entre mes 20 concerts, destacant a GINESTA, SARA ROY, VEN'NUS, YUNG RAJOLA, HABLA DE MI EN PRESENTE, LES QUE FALTABAND, DI-VERSIONES i HOTEL COCHAMBRE.

Dos nits de concerts i un festival familiar de dia, l'HARMONIA KIDS, el dissabte 29 a partir de les 11 del mati.

L'HARMONIA KIDS, una proposta lúdica i artística per a tot tipus de famílies i públics; música, circ, tallers, jocs, instal·lacions ,amb les actuacions de MIREIA MIRACLE, FER CATASTROFER, TON MUNTANÈ , ELS ATRAPASOMNIS, XARANGA DAMM-ER i l'ESCENARI EMERGENT, amb les actuacions d'artistes novells.

HARMONIA KIDS, el festival familiar en la diversitat, vol ser l'espai, el més natural i real per a tothom, on viure i conviure en ¿harmonia";  compartint moments en els que tots i totes  podem participar, des de la diferència, enriquint-nos mútuament com a individus i com a societat .

Accessibilitat, participació, diversitat, llibertat, solidaritat i cohesió social, son els fonaments del FESTIVAL HARMONIA, el festival 360.


INFORMACIÓ SOBRE ELS MENORS AL "FESTIVAL HARMONIA":

IMPORTANT: Tots els menors de 16 anys hauran d'assistir acompanyants del progenitor o d'un tutor legal adjuntant el document que es pot descarregar des de la web del festival.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX