3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Tots ocells · Grec Festival de Barcelona 2024
Tots ocells · Grec Festival de Barcelona 2024
Tots ocells · Grec Festival de Barcelona 2024

Tots ocells · Grec Festival de Barcelona 2024

  • Fins al 28 de juliol
  • Biblioteca de Catalunya - Barcelona
30€
EXHAURIT!
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • EXHAURIT: Abans de la seva estrena el 25 de juny, els socis i sòcies del TRESC tenim l'oportunitat de veure 'Tots ocells' en exclusiva el divendres 21 de juny per només 20€!
  • Entrades amb un 20% de descompte per totes les funcions.

 

*****

Un nou text de Wajdi Mouawad ens ha vingut a trobar, i és un poema immens que dona ales a un gran muntatge. Els personatges de Tots Ocells intenten fer-se entendre i es fan mal, busquen explicar-se per saber qui són, parlar-se amb les seves llengües diferents, els seus mons, les seves creences. Volem abraçar tota la vida que conté i ampliar-la a l'escenari, com un crit de ràbia i de dolor, com una pregunta antiga, com una cançó que ens travessa l'ànima.

Sinopsi


L'Eitan és un jove de família jueva alemanya que viu a Nova York i que estudia l'ADN humà. Coneix a la Wahida, una jove d'origen àrab que està fent la seva tesi sobre un savi humanista del segle XVI a qui van obligar a convertir-se de l'islam al cristianisme. Tots dos s'enamoren, i l'Eitan haurà d'enfrontar-se a la seva família i confrontar les seves creences religioses. Però quan els dos joves emprenen un viatge a Israel i Cisjordània, l'Eitan és atrapat per un atac terrorista en el pont fronterer d'Allenby que el deixarà en un coma profund. Això obligarà la seva família a viatjar d'Alemanya a Tel-Aviv, on descobriran el seu passat familiar i hauran d'afrontar l'aclaparadora presència de la Wahida, mentre el món esclata en una barreja de creences, ADN humà, religió i atzar.

Tots ells es veuran abocats a travessar la dolorosa frontera entre l'amor familiar i l'odi dels prejudicis, on la violència del món exterior sobrevola la petita vida domèstica i on les generacions es fan miques quan el passat desborda el present.

Una coproducció del Festival Grec 2024 i La Perla 29.

FITXA TÈCNICA

AutoriaWajdi Mouawad
DireccióOriol Broggi
Durada (entreacte inclòs)
IdiomaCatalà
Intèrprets:Guillem Balart Xavier Boada Joan Carreras Màrcia Cisteró Marissa Josa Miriam Moukhles Xavier Ruano Clara Segura

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Fins al 28 de juliol

IDIOMA

Català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

ADREÇA

c/ Hospital, 56
08001 - Barcelona

Biblioteca de Catalunya
c/ Hospital, 56, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX