3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Festival Eufònic 2024
Festival Eufònic 2024

Festival Eufònic 2024

  • Del 4 al 14 de juliol del 2024
  • Diversos Espais Comarques de Tarragona - Tarragona
Des de 28€
-20%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Enguany ens avancem en el calendari i celebrarem la nostra 13a edició del 4 al 14 de juliol en diferents espais naturals i patrimonials de les Terres de l'Ebre amb una programació que estrenyerà el vincle entre art i ciència, i la seva relació amb les preocupacions mediambientals, el patrimoni natural i les gastronomies del territori.

El festival comptarà amb els shows audiovisuals de Maya Shenfeld i Pedro Maia, ¿Under the sun"; i ¿SPELL", de Roc Jiménez i Serafín Álvarez; els directes d'electrònica paisatgística i virtuosisme vocal de la francesa Odalie; els projectes d'electrònica amb tocs orquestrals de Tatsumi & Masako i del pianista Aluet, amb el joveníssim trio de cordes Ensemble Vidal; les improvisacions electròniques de l'activista cultural Antonio Luque, i el mític i sempre imprevisible luthier francès Pierre Bastien; la proposta entre música i poesia de res_és_nostre, i el directe d'electrònica experimental i jazz atmosfèric del duet alemany Dictaphone.

Eufònic 2024 programa diferents actuacions que beuen de la tradició i la reinterpreten en clau contemporània: la cantant i compositora Verde Prato; Mario G. Cortizo, amb l'espectacle ¿Só un solo",i la banda Isidora, de Laetitia Sadier, amb un projecte que conjuga música, poesia, performance i visuals.

Eufònic Terra, la nova línia de programació que reforça el caràcter paisatgístic del festival, comptarà amb les actuacions de diferents veus femenines: la cantant, contrabaixista i compositora Magalí Datzira; la compositora Mar Pujol; i la compositora i actriu Aida Oset; i el creador Albert Barqué-Duran.

Les nits d'Eufònic agafen un aire canalla amb Infanta; Xenia; i el duet Balma.

A tots aquests artistes es sumaran molts més que s'anunciaran les pròximes setmanes.

Aquest cartell va acompanyat d'instal·lacions a Lo Pati, al Castell d'Ulldecona, exposicions, performances, tallers, repartits per arreu de les Terres de l'Ebre.


Per ser soci del TRESC pots gaudir d'un exclusiu 20% de descompte per a tots els concerts de pagament del festival. Segueix l'enllaç de reserva, registra't a la plataforma entradium i introdueix el codi TRESC: E2024TRESC. Automàticament podràs gaudir del descompte individual per a una persona.
*Imprescindible portar el carnet de soci o en físic o en digital per tal d'acreditar el descompte

Festival adherit a la marca Festivals Terres de l'Ebre.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Del 4 al 14 de juliol del 2024

CATEGORIES

Concerts    Altres

ADREÇA

Diversos Espais Comarques de Tarragona
43002 - Tarragona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Segueix l'enllaç de reserva, registra't a la plataforma entradium i introdueix el codi TRESC: E2024TRESC.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX