3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Títuba. Bruixa, negra i ramera · Terrats en Cultura 2024

Títuba. Bruixa, negra i ramera · Terrats en Cultura 2024

  • Dijous 25 de juliol | 20:30h
  • Terrats de Barcelona - Barcelona
-20%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades prevenda amb descompte del 20% fins el 30 de maig. A partir del 30 de maig entrades amb codi descompte TRESC visible només amb inici de sessió.

 

*****

ATENCIÓ! L'adreça exacta la rebràs 48h abans de l'esdeveniment per email.

En la nostra línia de programar espectacles que ens parlin de la vivència contemporània des d'una mirada intel·ligent, plural, i de la màxima qualitat, hem volgut portar a les altures de Barcelona Títuba, una obra punyent i madura de la dramaturga Denise Duncan, produïda originalment per a la sala de teatre racialitzat Periferia Cimarronas, i protagonitzada per Kathy Sey.

Quatre-cents anys després de ser condemnada per bruixeria a Salem, Títuba torna a la vida gràcies a la màgia del teatre. Bruixa, negra, oblidada per la història, Títuba (inspirada en un personatge real) no ha dit encara la seva darrera paraula.

A Títuba, bruixa, negra i ramera, la protagonista ens porta a aquell passat en què, segons diuen, va ser culpable de la mort de desenes de persones. Es comenta que era una bruixa terrible que va condemnar va obligar unes nenes a invocar el dimoni, i va embruixar moltes persones innocents. Sobretot a dones, perquè ja se sap que les dones són sempre les bruixes, les eres, les pàries i per tant, les penades i perseguides.

Ara, però, Títuba n'està farta, de ser el boc expiatori. Des del present, aquesta suposada bruixa repassarà la seva història amb el públic, per tal de demostrar la seva innocència i d'obtenir, per fi un judici just. Potser... no ho sabem del cert... Títuba ha vingut com una aparició, per evitar, aquest cop, que mirem cap a una altra banda quan s'encenen les fogueres. Les fogueres reals, i també les metafòriques. Potser ha vingut a dignificar totes aquelles dones que han desaparegut, engolides pel foc. Tal vegada vingui a escopir sobre tots aquells que continuen essent la flama d'aquelles fogueres. Títuba no pot descansar perquè, segles després, el seu cos de dona negra encara és criminalitzat. Només desafiant el sistema, erigint-se com a dona negra i poderosa, compartint la seva història amb el públic, podrem intentar trobar una mena de reconciliació. Un espectacle captivador i punyent, on el passat ens parla del present, i el present ens serveix per il·luminar el passat.

  • Després de la funció hi haurà un col·loqui amb la companyia a càrrec del TRESC.

FITXA TÈCNICA

AutoriaDenise Duncan
DireccióDenise Duncan
Intèrprets:Kathy Sey

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Dijous 25 de juliol, 20:30h

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dj.
25
jul.
Títuba. Bruixa, negra i ramera · Terrats en Cultura 2024
20:30 h Terrats de Barcelona
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Títuba. Bruixa, negra i ramera · Terrats en Cultura 2024
20:30 h Terrats de Barcelona - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
El Mazine del TRESC

COMPARTEIX