3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Deix · Terrats en Cultura 2024

Deix · Terrats en Cultura 2024

  • Dissabte 13 de juliol | 20:30h
  • Terrats de Barcelona - Barcelona
-20%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades prevenda amb descompte del 20% fins el 30 de maig. A partir del 30 de maig entrades amb codi descompte TRESC visible només amb inici de sessió.

 

*****

ATENCIÓ! L'adreça exacta la rebràs 48h abans de l'esdeveniment per email.

L'artista inclassificable Quim Bigas -coreògraf, ballarí, performer, poeta del cos-, que ja vam tenir als Terrats amb La llista, torna a pujar a les altures de Barcelona amb un nou espectacle, creat per a l'ocasió. Deix evoca aquell regust que ens queda després de coses que tastem o de coses que ens passen. Una sensació que ens retorna de tant en tant, sovint de manera inesperada. Un rastre fantasmagòric que ens ha deixat algun record. Una experiència sensorial. Una dansa, un gest. Un glop.

Quim Bigas, en aquesta creació, oferirà un espai en diàleg amb diverses idees i memòries que han marcat la seva carrera en el camp de la coreografia. Amb la idea d'estendre aquest diàleg més enllà, Bigas aplegarà diverses col·laboradores dalt del Terrat, que ens oferiran un mirada polifònica, coral, sobre aquestes traces. La pràctica de l'observar, el moviment que prové d'altres espais, el moviment del mateix espai, el temps profund o la gran esquerda entre d'altres, aniran trenant aquesta proposta maridada amb el ja tradicional tast de vins, a càrrec de de DO Catalunya. Paraula, moviment i vi s'uneixen, a Deix, per a oferir-nos una experiència per als sentits.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Quim Bigas i artistes col·laboradors per confirmar

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Dissabte 13 de juliol, 20:30h

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX