3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Tallers infantils - All those food market 2024
Tallers infantils - All those food market 2024
Tallers infantils - All those food market 2024
Tallers infantils - All those food market 2024

Tallers infantils - All those food market 2024

  • 20 i 21 d'abril del 2024
  • Port Vell, Moll de la Fusta - Barcelona
2€
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El dia 20 i 21 d'abril hi haurà l'esperat festival d'All those food market al Moll de la Fusta.

En aquest festival hi ha diferents activitats per adults i infantils i oferim algunes invitacions per participar als tallers infantils que trobareu a continuació.

Important: S'ha d'agafar 1 entrada per infant. Cada un d'ells anirà acompanyat d'un o dos adults. No és necessari que els adults tinguin entrada per a accedir al recinte. Fixa't amb l'hora de cada taller per assegurar que selecciones el que destiges

20 d'abril a les 11:30 - Un hort urbà a casa by Arrelat

Aprendrem a sembrar, plantar i reciclar amb mètodes totalment ecològics. Convertirem una ampolla d'aigua en un test de penjar i plantarem una maduixera, sembrarem un gira-sol i una tomaquera xerri. Explicarem el pas a pas de com cuidar-les i s'emportaran a casa el seu mini hort. Arrelat és una empresa que es dedica a l'ensenyament de l'agricultura ecològica a les escoles, asils, comunitats de veïns... Dissenyen, construeixen i mantenen horts urbans, alhora que comparteixen el seu coneixement amb el seu entorn. Taller impartit en català.

21 d'abril a les 11:30h - Aprèn a cusir la teva fruita preferida by Vernita Studio

Cosirem fruites variades a mà. Tria el patró, la tela i mans a l'obra. Ens inspirem en el mercat del barri per a crear unes peces de tela que ens portin al joc simbòlic i a cuidar la nostra alimentació. En acabar el taller t'emportaràs una peça feta per tu i segurament ganes de fer més. Vernita Studio&Shop és el projecte creatiu de Laura, Neli i Nacha. En el seu taller de costura han creat el Mètode ¿Happy Sewing", que ensenya l'art de la costura des de la paciència, el pensament lògic, la tolerància, la creativitat i el plaer de compartir el moment amb uns altres. Taller impartit en català i castellà.

21 d'abril a les 13:00h - Cus la teva capseta per a fruita by Vernita Studio

Emporta't es teves fruites i verdures en una capseta. Cus amb nosaltres la capseta per a les fruites i verduritas i complementa el teu joc. Li podràs posar un cartell fet per tu. En acabar el taller t'emportaràs 1 cistella de feltre personalitzada i moltes ganes de juga més. Vernita Studio&Shop és el projecte creatiu de Laura, Neli i Nacha. En el seu taller de costura han creat el Mètode ¿Happy Sewing", que ensenya l'art de la costura des de la paciència, el pensament lògic, la tolerància, la creativitat i el plaer de compartir el moment amb uns altres. Taller impartit en català i castellà.

21 d'abril a les 16:00h - Escultures verticals by Federica Pavan

Vina a jugar amb pasta, fang, botons i pintura. Podràs crear escultures verticals acolorides i molt simpàtiques deixant lliure la teva imaginació. Federica Pavan és il·lustradora infantil de professió, però està a mig camí entre la il·lustració i l'educació. El seu amor pels més nens ha fet que estigui sempre pensant en tallers creatius que els ajuden a potenciar la seva creativitat. Taller impartit en castellà.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Passeig de Colom, 1, 08002 Barcelona,
08003 - Barcelona

Port Vell, Moll de la Fusta
Passeig de Colom, 1, 08002 Barcelona,, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Important: S'ha d'agafar 1 entrada per infant. Cada un d'ells anirà acompanyat d'un o dos adults però s'ha d'agafar l'entrada per cada nen o nena.

Fixa't amb l'hora de cada taller per assegurar que selecciones el que destiges

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX