3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Entre la vida i la mort

Entre la vida i la mort

  • 12 d'octubre del 2024
  • Alfolí de la Sal - Empúries
20€
INVITACIÓ
PROPERAMENT
Per a
  • EXCLUSIU SOCI PLUS
MÉS INFORMACIÓ

DESCRIPCIÓ

El Quintet de Schubert en Do major, D. 956, una de les seves últimes obres, és una commovedora expressió de la seva genialitat musical. Escrit per a un quintet de corda poc convencional, aquesta obra destaca per les seves emocionants contradiccions. Des dels moments alegres i enèrgics fins als passatges melancòlics i reflexius, Schubert ens guia per un viatge emocional profund. Compost prop de la seva mort, el Quintet captura la seva ànima i passió, deixant un llegat immortal en la història de la música de cambra.


Raul Campos, Violi. Va estudiar al Conservatori de Granollers i a l'IEA Oriol Martorell, i amb Rudens Turku a Feldkirch / Austria. Ha rebut classes magistrals d'Ana Chumachenco, Andreas Röhn, Yair Kless, Tanja Becker-Bender i Sophie Heinrich, entre d'altres. Concertino d'orquestres com la JOSB, la JONC i la Hochschul-Sinfonieorchester Stella Vorarlberg. Guardonat en el Concursos ArsKosova, Premio Galimusic, Concurs de Violí de Barcelona, el Concurs de Música de Cambra de Zamora i el Stella Musikpreis.


Abel Antón, Violí. Va començar els seus estudis musicals a l'Oriol Martorell, on va finalitzar el grau professional guanyant el premi d'honor de corda. Membre de la JONC ha estat seleccionat dues vegades per participar a la Mahler Chamber Academy. Ha participat en classes magistrals, acadèmies i festivals a Espanya, Portugal, França, Itàlia i Alemanya, on ha combinat l'aprenentatge individual, rebent classes de Patricia Kopatchinskaja, Jack Liebeck i Mihaela Martin, i música de cambra amb el Quartet Casals, Quartet Gerhard, Shanghai Quartet, Meta4 Quartet, Kuss Quartet i Quartet Ysaÿe.


Marina Prat, Viola. Va estudiar al Conservatori de Girona,a l'IEA Oriol Martorell amb Heriberto Fonseca i Marta Sedó i al Conservatori del Liceu amb Anna Puig. Ha rebut classes magistrals de Silvia Simionescu, Tatjana Masurenko, William Colemann, Simone Gramaglia, Stephanie Baer, Pauline Sachse, Aine Suzuki, i de música de cambra amb el quartet Gerhard, el quartet Elias i el quartet de Cremona. Guardonada amb el premi Deltachamber 2022 ha participat en orquestres com la JONC,la JOSB, l'OMAC etc.


Jaume Ferrer, Violoncel. Va començar els seus estudis a Girona i posteriorment es va traslladar a Anglaterra i al Conservatori Nacional Superior de Música i Dansa de París, a la classe de Marc Coppey. En música decambra ha rebut consells de Claude Delangle, Claire Déssert, Nicolas Baldeyrou,Emmanuelle Bertrand... Ha tocat sota la batuta de Pierre Bleuse, Gabor Takacs-Nágy,Matthias Pintscher...I masterclasses amb Lluís Claret, Peter Bruns, Arnau Tomàs, Gary Hoffman, Bruno Cocset. Jaume toca un violoncel Gand & Bernardel que li ha prestat Tallents &Violen'celles.


Mar Gimferrer, Violoncel. Ha estat guardonada en concursos internacionals que li han permès aparèixer com a solista i en directe per ORF. Completa la seva formació a Zürich amb Thomas Grossenbacher, i participa en prestigioses acadèmies i festivals arreu d'Europa. Ha treballat en diverses ocasions amb reconeguts violoncel·listes com Kian Soltani, J.P. Maintz, Wolfgang Emanuel Schmidt o Beatriz Blanco entre d'altres. Ex membre de la JONC, la Mar mostra un gran interès per la música de cambra i lidera la secció del violoncels de la Pforte Kammerorchester Plus a Àustria.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Raul Campos: Violí
Abel Antón: Violí
Marina Prat: Viola
Jaume Ferrer: Violoncel
Mar Gimferrer: Violoncel

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

12 d'octubre del 2024

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Carrer Alfolí, 6
17130 - Empúries

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Les invitacions estaran disponibles a partir del 12 de setembre a les 08:00h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


ds.
12
oct.
Entre la vida i la mort
19:00 h Alfolí de la Sal
Empúries
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Entre la vida i la mort
19:00 h Alfolí de la Sal - Empúries  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX