3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Virtuosisme i Bel Cantó

Virtuosisme i Bel Cantó

  • 7 de setembre del 2024
  • Església Sant Martí d'Empúries - Empúries
20€
INVITACIÓ
PROPERAMENT
Per a
  • EXCLUSIU SOCI PLUS
MÉS INFORMACIÓ

DESCRIPCIÓ

Luisa Sello, Definida pel New York Concert Review com "Passió convincent i cant espontani, amb una tècnica brillant, un excel·lent control de la respiració, un so generós i un gran encant", va ser deixeble de Raymond Guiot i Alain Marion, a París, i de Severino Gazzelloni, a l'Accademia Chigiana de Siena. Diplomada en Flauta i en Llengües i Literatura Moderna (Grau i Doctorat) és professora als Conservatoris de Milà i Trieste, i és artista escollida pel Ministeri de Cultura italià per representar la música italiana. Al seu currículum s'inclouen noms amb qui ha treballat com: Riccardo Muti, Trevor Pinnock, Alirio Diaz i sales de concerts com: Carnegie Hall de Nova York o la Suntory Hall de Tokio. Es professora de doctorat a la Universitat de Sofia (Bulgaria), i professora convidada a la Universitat de Viena, Madrid, Melbourne, Toronto, Kyoto, Edimburg i Buenos Aires. Enregistra pels segells discogràfics Stradivarius, Dynamic i Milenium, de Pequin.

Andrea Bacchetti, nascut al 1977, des de molt jove, ja va rebre els consells de Karajan, Magaloff, Berio, Horszowski i Siciliani. Va debutar als 11 anys a la Sala Verdi de Milà, amb els Solisti Veneti. Des d'aleshores ha actuat en festivals internacionals com: Lucerna, Salzburg, Belgrad, Santander, Toulouse, Lugano, Sapporo, Spoleto, Roma, Paris, Milà, Moscou (Sala Rachmaninoff i amb la Filarmònica estatal de Moscou), al IBK Concert Hall Arts Center de Seoul, al Teatre Coliseo de Buenos Aires etc. i ha treballat amb nombroses orquestres com Lucerne Festival Strings, Camerata Salzburg i Salzburg Chamber Solists, RTVE Madrid, Filarmonica de l' Scala de Milà, OSNR Torí, Sinfonica del Estado de Mexico o RTL Ljubljana, entre d'altres
Enregistra en exclusiva per a Sony Classical i entre la seva extensa discografia cal destacar el SACD amb les sonates de Cherubini (Penguin Guide UK Rosette 2010) i "The Scarlatti Restored Manuscript" (RCA Red Seal). Es dedica amb passió a la música de cambra, actuant amb R. Filippini, M. Larrieu, Uto Ughi, Quartet Ysaye, Quartetto di Cremona, Quartet de corda de la Scala etc. Compositors com Vacchi, Boccadoro, Del Corno, entre altres, li han dedicat les seves obres.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Luisa Sello · Flauta
Andrea Bacchetti · Piano
 

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

7 de setembre del 2024

CATEGORIES

Concerts    Òpera

ADREÇA

Pl/ Major, s/n
17130 - Empúries

Església Sant Martí d'Empúries
Pl/ Major, s/n, 17130 Empúries

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Les invitacions estaran disponibles a partir del 7 d'agost a les 08:00h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


ds.
07
set.
Virtuosisme i Bel Cantó
19:00 h Església Sant Martí d'Empúries
Empúries
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Virtuosisme i Bel Cantó
19:00 h Església Sant Martí d'Empúries - Empúries  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
El Mazine del TRESC

COMPARTEIX