3/5
Sense recomanacions Interessa a  
CIUTAT FLAMENCO · 30 ANYS

CIUTAT FLAMENCO · 30 ANYS

  • Diversos Espais Barcelona - Barcelona
diversos
-20%
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves
entrades a taquilla

Més informació

DESCRIPCIÓ

Demana el teu descompte a taquilla de l'equipament presentant el carnet digital TRESC

 

El festival Ciutat Flamenco, organitzat pel Taller de Músics, celebrarà del 13 d'octubre al 5 de novembre els 30 anys de vida amb una programació molt àmplia.

Ciutat Flamenco Ara dona a conèixer els primers espectacles que formaran part del cartell: Gipsy Concert (homenatge a Enrique Cofiner i Sabicas), Ser baile d'Àngel Rojas, Alba Carmona acompanyada de Jesús Guerrero i Cante x Guitarra, format per duos de guitarra i cant. La cita anual dels amants del flamenc, el festival Ciutat Flamenc, comença a revelar el cartell de la seva 30a edició, que tindrà lloc del 20 al 29 d'octubre a diferents sales de Barcelona com L'Auditori, Apol·lo, Luz de Gas, Paral ·lel 62, Centre Artesà Tradicionàrius o la sala Golem's. Les entrades d'aquests concerts ja són a la venda. El diumenge 22 d'octubre, el Centre Artesà Tradicionàrius acollirà Cante x Guitarra, tres concerts a duo formats per una cantaora i un guitarrista que endinsaran el públic a les arrels del flamenc i el faran gaudir de l'excel·lència artística sorgida del diàleg entre els dos músics .

Les parelles que actuaran són Pedro Sierra & La Tobala, José Luís Montón & Sandra Carrasco i Antonia Contreras & Juan Ramón Caro. Dimecres 25 d'octubre, la cantaora Alba Carmona, en un format íntim, s'acompanyarà del guitarrista Jesús Guerrero sobre l'escenari de la sala Golem's. Compartiran un repertori variat de temes propis, cants tradicionals i versions d'artistes com Chavela Vargas, Carlos Cano o Lluís Llach. El dijous 26 d'octubre serà el torn d'un dels caps de cartell, Ángel Rojas. El bailaor presentarà a la sala Luz de Gas el seu espectacle Ser ball, un viatge emocional des de l?essència del flamenc en el seu estat més verge: toc, cant i percussió. Un altre dels concerts destacats de Ciutat Flamenc serà Gipsy Concert, la producció pròpia d'aquest any. Es tracta d'un concert homenatge a l'obra homònima escrita per Enrique Cofiner i Sabicas als anys 70. Ara torna als escenaris de la mà del guitarrista flamenc Alejandro Hurtado i una orquestra de músics emergents que representen la nova escena musical catalana. Aquest espectacle és una coproducció de L'Auditori, l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i el Taller de Músics. A més, com ja és tradició, el festival acollirà el V Congrés Internacional de Flamencologia i Pedagogia Flamenca, del qual té oberta una convocatòria fins al 15 de juliol adreçada a investigadors, especialistes i estudiants del gènere que hi vulguin participar. D'altra banda, també tindrà lloc el I Concurs de Ball Ciutat Flamenc, en què els aspirants poden presentar-se per participar fins al 31 de juliol.

 

PROGRAMACIÓ

 Dissabte 21 d'octubre

Espectacle familiar

FLAMENCAS FANTÁSTICAS

Dissabte 21 d'octubre

PAU FIGUERES TRIO

Dissabte 21 d'octubre

Doble concert

SERGIO DE LOPE TRIO LIBÉRICA

Diumenge 22 d'octubre

Triple concert CANT x GUITARRA

Diumenge 22 d'octubre

TABLAO

Dilluns 23 d'octubre

GOSPEL MEETS FLAMENC

Dimarts 24 d'octubre

LAURA SANTOS & EDGAR PLATÓN+ CIA. CIUTAT FLAMENC + CIA. CIUTAT FLAMENC GALA HERÈNCIA FLAMENCA

Dimecres 25 d'octubre

Amb Jesús Guerrero

ALBA CARMONA

Dijous 26 d'octubre

Ángel Rojas Ciutat Flamenco 2023

DIVENDRES 27 D'OCTUBRE

Paula Domínguez

DIVENDRES 27 D'OCTUBRE

Diego Guerrero

DISSABTE 28 D'OCTUBRE

Patricia Guerrero

DIUMENGE 29 D'OCTUBRE

Carlos Cuenca & Sara Sambola

DIUMENGE 29 D'OCTUBRE

TABLAO

DIUMENGE 29 D'OCTUBRE

Homenatge a Enrique Cofiner i Sabicas GIPSY CONCERT

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Flamenc

ADREÇA

Diversos espais Barcelona
08033 - Barcelona

Diversos Espais Barcelona
Diversos espais Barcelona, 08033 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Demana el teu descompte a taquilla de l'equipament presentant el carnet digital TRESC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX