3/5
Sense recomanacions Interessa a  
El llac dels cignes

El llac dels cignes

  • Dijous 14 de desembre
  • Auditori Melià Sitges - Sitges
31€
-50%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • 50% de descompte en les 10 primeres entrades
  • 10% de descompte permanent

 

*****

Plena de romanticisme i bellesa, El llac dels cignes és considerada l'obra mestra més espectacular del repertori de dansa clàssica. Un tema de veritable poètica romàntica, on el bé triomfa sobre el mal.

El llac dels cignes ha aconseguit un prestigi a temporal, motivat per la música inspirada de Piotr Txaikovski i la coreografia inventiva i expressiva de Marius Petipa.
Txaikovski va compondre aquesta obra mestra de manera transcendent: la Suite Op.20 va perpetuar l'obra del compositor. L'èxit de les seves composicions es deu a la seva capacitat per a expressar sentiments a través del llenguatge musical, creant melodies intenses i emotives.
La coreografia de Petipa i Ivanov, que relaciona el cos humà amb els moviments d'un cigne, revela la seva genialitat i capacitat creativa.

La representació de l'obra El llac dels cignes requereix gran destresa i alta tècnica per part dels ballarins. La duplicitat de caràcter present en la puresa del Cigne Blanc i la intriga del Cigne Negre, exigeixen un alt grau de dramatisme i virtuosisme en la interpretació de la Ballarina Principal: especialment en el Grand Pas de Deux, interpretat en els actes segon i tercer de l'obra. Un altre moment culminant és l'enlluernadora Dansa dels Cignes Petits.

Una producció clàssica amb elements escenogràfics d'increïble realisme, vestuari enlluernador, accessoris elaborats amb sumptuosos detalls i una gamma de melodies encantadores que conformen aquesta gran obra mestra del ballet clàssic. Un elenc d'artistes internacionals compost per nou nacionalitats, donen cos i ànima a aquesta genial i irresistible producció clàssica. Una experiència emocionant i inoblidable, un espectacle únic que perdurarà en la memòria del públic.

FITXA TÈCNICA

Durada140 minuts amb 20 minuts de descans

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

Carrer de Joan Salvat-Papasseit 38
08870 - Sitges

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Dijous 14 de desembre

Horari: A les 20h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX